(VIDEO) Tornadă ucigașă la americani. A măturat tot

O tornadă şi furtuni puternice au devastat părţi ale statului american Tennessee. Cel puțin șase oameni au murit.

Clădiri au fost transformate în moloz şi localităţi au rămas fără electricitate după ce fenomene meteo extreme au lovit părţi din statul aflat în sudul SUA.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

8 Comentarii

  1. fara paduri care sa inconjoare comunitatile (Regina Maria a facut paduri in jurul tuturor oraselor) ai intemperii.

  2. experimentele haarp si darpa in sua, oricum se desfasoara linistit de zeci de ani. cam de la sfarsitul Presedintiei Reagen, s a ta nele au pus labele pe America LIBERA si au transformat-o intr-o cloaca socialista, prin infiltratii noii oranduiri s atan ic e.

  3. Insfirsit si o veste buna ,sa-i mature pe toti si sa nu mai ramana nimeni !

  4. Sa înțelegem că, cine împrăștie furtuna oricând și oriunde, primește bonus😉?

  5. ” Dumnezeu nu bate cu parul” ! Spune o vorba din batrini.Dar se vede ca si-n credinta si-n viata reala tot pulifricii sufera .

  6. ” Dumnezeu nu bate cu parul” ! Asa suna o vorba din batrini. Pacat ca nu a batut cu parul unde ar fi trebuit. Sufera tot miticii”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.