Zarvă mare! Tentativă de sinucidere pe celebrul pod de la Brăila

Prima tenativă de sinucidere pe podul suspendat de la Brăila. Un tânăr de 21 de ani a pus pe jar autoritățile după ce, miercuri, în jurul orei 15:30, a sunat la 112 și a anunțat că se va arunca de pe podul suspendat de la Brăila, relatează site-ul local debraila.ro.

În scurt timp, la fața locului, pe pod, au ajuns pompieri, polițiști, jandarmi, dar și o ambulanță cu medic. Totodată, sub pod se aflau deja două ambarcațiuni cu scafandri pregătite să intervină în caz de nevoie.

Tânărul s-ar fi certat cu iubita sa.

Negociatorul Poliției Brăila a discutat zeci de minute cu tânărul, în încercarea de a-l face să renunțe la decizia de a se arunca de pe pod.

Polițiștii i-au dat mai multe sticle cu apa pentru a bea.

În cele din urmă, după aproximativ o oră, negociatorul IPJ a reușit să-l convingă să plece de lângă balustradă.

Tânărul a fost preluat de ambulanță și internat la Spitalul de Psihiatrie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

 1. Nu inteleg de ce trebuie sa intre o natiune in panica atunci cand vrea unu sa sara de pe pod. S-a interzis dreptul de a sari de pe pod? E ilegal sa sari de pe pod?!?

 2. Nu cumva era gelu, cel care proorocea prabusirea podului? Mai zicea el si de apasarea butonului rosu in august. Se pare ca a intrat in depresie, pentru ca baba Vanga il triseaza la pat si nu ii mai transmite nici o viziune in visele sale umede.

 3. E o citcarie!
  Dacă vrei sa te sinucizi fă-o si nu suna la 112. De ce suni? Vrei sa fii bagat in seama si sa se adune lunea ca la circ. Hai mars circarule!

 4. „În scurt timp, la fața locului, pe pod, au ajuns pompieri, polițiști, jandarmi, dar și o ambulanță cu medic.”

  Cine plateste tot circul asta ? Arafatul vrea sa opreasca legea selectiei naturale (Darwin), nu-l opreste cineva pe el ?

 5. Oare cât i-au plătit pentru campania de promovare a podului?…

 6. SĂ SPUNĂ DACĂ A FOST PUS ȘI DE CINE-DACĂ NU EL ȘI FAMILIA SĂ PLĂTEASCĂ TOATE CHELTUIELILE CU „INTERVENȚIA”. DA MAI DRAȚI-I DRACULUI DE HĂBĂUCI!!! ȘI DACĂ LA IEȘIREA DIN SPITAL DĂ STATUL ROMÂN ÎN JUDECATĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DREPTURILOR ȘI CÂȘTIGĂ???ș
  —HEI VECINE! EU ZIC ALTCEVA ?::ÎNCHIDEȚI PODUL,ÎNCONJURAȚI-L CU GARDURI IMPENETRABILE,PUNEȚI SANTINELE DIN 50 ÎN 50 M-PE TREI SCHIMBURI! PĂI CE FACEM ?NE JUCĂM CU VIAȚA CE DOREȘTE SĂ SE…?!!!—atunci mă duc la pod!

 7. Daca-i era atata de sete, avea la dispozitie destula apa din Dunare. Probabil ca iubita zice mersi acum ca a scapat de nebun.

 8. Lăsați-l să se sinucidă. Oprindu-l încălcați unul din drepturile fundamentale ale omului: dreptul de a dispune cum crede de cuviință de propriul lui corp. În altă ordine de idei, dacă tot l-ați salvat, imputați-i toate cheltuielile făcute cu această operațiune: în mod sigur se va sinucide fără a mai anunța la 112.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.