Gitenstein crede că românii sunt cinici

Mark Gitenstein, ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, dă ultimul său interviu în funcţia de ambasador în România, duminică, de la ora 10.00, la emisiunea „După 20 de ani”, difuzată pe PRO TV şi voyo.ro, relatează Mediafax.

„Nu există în Europa loc mai frumos ca România, iar românii sunt talented and fun to be around”, a declarat ambasadorul SUA, conform sursei citate, în interviul înregistrat care urmează să fie difuzat duminică.

Care este cel mai mare defect al românilor? Doza de cinism şi pesimism, a declarat Mark Gitenstein.

Potrivit Mediafax, situaţia politică din România, precum şi viitorul economic al ţării, recentele descoperiri de zăcăminte de gaz din Marea Neagră şi gazele de şist au făcut parte de asemenea dintre temele discuţiei dintre jurnalişti şi ambasadorul SUA.

Alte teme de interes ale discuţiei care va fi difuzată la PRO TV şi voyo.ro duminică dimineaţă de la ora 10.00 sunt vizele şi marea greşeala pe care o fac românii atunci când aplică pentru o viză în Statele Unite ale Americii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8526 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.