Judecătoarea Magdalena Bulancea este „vagaboanda aia, care n-a ştiut să citească”

Ziarul nostru a intrat în posesia unei stenograme a Comitetului Executiv al FRF, ţinut imediat după ce Curtea de Apel Bucureşti a anulat dezafilierea clubului Universitatea Craiova. Însuşi preşedintele Mircea Sandu şi-a ieşit din minţi, spunînd despre judecătoarea Magdalena Bulancea că este „vagaboandă”!

După cum se ştie, la fiecare şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, se întocmeşte stenograma discuţiilor şi chiar se înregistrează audio fiecare întrunire a acestui for decizional din fotbal. Cu toate acestea, cei prezenţi, în special Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, îşi dau deseori drumul la gură iar limbajul lor colorat rămîne mărturie despre caracterul îndoielnic al educaţiei lor.

Documentul pe care vi-l prezentăm astăzi (întocmit în şedinţa din 20 iulie 2011) are, însă, o particularitate: nu mai este vorba despre „epitete” mai mult sau mai puţin hazlii cu care se gratulează între ei oamenii din fotbal, ci de o mîrlănie ieşită din comun la adresa judecătoarei Magdalena Bulancea de la Curtea de Apel Bucureşti, după ce aceasta a dat o sentinţă favorabilă Universităţii Craiova, prin care echipa din Oltenia a fost reintegrată în campionat!

Judecătoarea Curţii de Apel este nimeni alta decît soţia domnului Marius Bulancea, consilierul şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi!

După cum se vede în facsimil, Dumitru Dragomir, deja fost preşedinte al LPF şi vicepreşedintele Comitetului Executiv al FRF, este îngrozit că DNA pusese încă de atunci sechestru pe întreaga lui avere, făcîndu-i responsabili pe juriştii de la LPF: „Eu am sechestru pe casă datorită raportului făcut de juriştii voştri de aici”!

Mircea Sandu încearcă să-l liniştească, spunînd că FRF va căştiga, totuşi, acest proces: „Dreptatea este la noi cu statutul, nu este la Mititelu. Acolo a fost o influenţă foarte puternică, ştim cu toţii ce s-a întîmplat”.

„Avem trei sau cinci judecători la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”

În acest context, preşedintele FRF Mircea Sandu vorbeşte şi despre judecătoarea Magdalena Bulancea, cea care dăduse prima sentinţă în procesul FRF vs. Universitatea Craiova: „Faptul că el (Mititelu – n.n.) a semnat în stare de suspendare şi în instanţă VAGABOANDA aia, care n-a ştiut să citească, a dat drumul unor indicaţii pe care le-a primit, păi stai că suntem la Înalta Curte şi AICI AVEM TREI SAU CINCI JUDECĂTORI care au luat şi au aprofundat materia, tehnica şi o să vadă Mititelu”!

Aşadar, nu a fost de ajuns limbajul golănesc folosit la adresa unei judecătoare de la Curtea de Apel, ci Mircea Sandu a ţinut morţiş să le spună tuturor că au ei, cei de la federaţie, „trei sau cinci judecători” de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care „aprofundaseră materia”!

Mai prevăzător, Dumitru Dragomir a revenit la spaima sa în ceea ce priveşte sechestru pe averea lui, fiind deranjat mai mult de faptul că, deşi are o funcţie mai mare în Comitetul federal, lui Valeriu Argăseală nu i s-a aplicat această măsură asiguratorie.

Acest document oficial ce a intrat în posesia noastră, care, în mod sigur, va fi depus la dosarul penal aflat acum deja pe rolul instanţei, arată, pe de o parte, cum au fost posibile abuzurile repetate ale celor care conduc FRF şi, pe de altă parte, de ce nu s-au temut pînă acum cei doi conducători ai fotbalului de consecinţele faptelor lor!

În acest context, pare şi mai absurdă propunerea lansată de Gică Popescu, aceea de a-l păstra pe Mircea Sandu ca „preşedinte de onoare” al FRF, în cazul în care va cîştiga alegerile de la anul pentru funcţia de preşedinte al FRF!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.