Scandal între ziariştii „lui Băsescu”: „Am trăit s-o văd şi p-asta

Jurnalistul Dan Tăpălagă sugerează într-o postare pe Facebook că Elena Udrea este acţionar la EVZ.

Tăpălagă acuză în postarea respectivă că jurnaliştii acestei publicaţii fac şedinţe de sumar cu acţionarii în direct la B1, numind-o aici şi pe Udrea.

„EVZ a început să facă şedinţe de sumar cu acţionarii în direct la B1: Udrea, Andronic completaţi de Mircea Marian, Silviu Sergiu şi Laura Ciobanu. Dacă era doar cu ziarişti, mai mergea, dar aşa amestecate arată cam penibil”, a scris Tăpălagă pe Facebook.

Tăpălagă se referă la emisiunea „Evenimentul zilei TV”, difuzată zilnic pe B1 TV, de la ora 11.00.

Afirmaţia lui Tăpălagă nu a rămas fără replici din tabăra acuzată.

„Oare modul delicat în care scrie Hotnews în ultima vreme despre Victor Ponta are legătură cu faptul că a devenit acționar, sau este prieten cu vreun acționar? Sau măcar Sebastian Ghiță…”, a replicat acționarul majoritar al EVZ, Dan Andronic.

Robert Turcescu a intervenit şi el.

„Am trăit s-o văd şi p-asta: Dan Tăpălagă se ceartă cu Silviu Sergiu, cu Dan Andronic şi cu Mircea Marian. Sint din ce în ce mai hotărât să plec din “breasla” jurnaliştilor la sfârşitul acestui an. S-a dus dracu’ meseria asta…”, a scris Turcescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8533 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.