Adversarul lui MRU, şicanat de DNA

Joi, un alt candidat al USL a făcut o vizită la DNA. Este vorba de adversarul lui MRU din Colegiul 1 Senat Arad, Ovidiu Marian, chemat în calitate de martor într-un dosar cu care nu are nicio legătură.

Chemat la DNA pentru o poveste inventată

Sentorul PNL Ovidiu Marian, candidat în Colegiul 1 Senat Arad, unde îl are drept contracandidat pe fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, s-a trezit chemat la DNA, serviciul teritorial Timişoara, pentru o cauză de care este complet străin. Cu toate că fost solicitat în calitate de martor, totuşi în faţa sediului DNA Timişoara, întrega media era deja convocată din timp. Şi evident primele informaţii au apărut distorsionate. Despre ce este vorba ne-a relatat chiar „împricinatul”.

„O poveste cusută cu aţă albă”

„Am fost invitat la DNA, la Timişoara, de către un agent al acestei instituţii, dar nu mi s-a spus de ce. La faţa locului am aflat că am fost citat în calitate de martor într-un dosar de trafic de influenţă care are drept subiect pe o doamnă, Bala Patricia Liana (avocată de profesie – n.a.). Pe această doamnă am cununat-o eu acum 20 de ani. Din cauza unor evenimente de natură personală, de 10 ani, mai precis din primăvara anului 2002, am întrerupt orice legătură şi nu am mai vorbit cu fina mea. De altfel, pentru mine ea nu mai există de 10 ani. Doamna Bala este acuzată de trafic de influenţă, am înţeles că ar fi vorba şi de un flagrant, finalmente, ea urmând – aşa au susţinut cei de la DNA – să intervină la mine pentru a facilita o graţiere. Este o poveste cusută cu aţă albă. În primul rând, un senator, oricât de influent ar fi, nu are nicio putere în probleme legate de graţieri. (Singurul om din România cu atribuţii în acest sens este preşedintele ţării – n.a.). Cred că au vrut pentru spectacol mediatic să mă agaţe în povestea asta”, ne-a declarat senatorul Ovidiu Marian.

„Cred că sondajul este de vină”

Senatorul Ovidiu Marian crede că toată „poveste asta cu DNA” ar fi generată de apariţia în media a sondajului CSCI, unde el este creditat cu 50%, iar MRU, cu 29%. „Noi, cei din staff-ul de campanie, ştiam cum stăm în colegiu. Am avut un sondaj al nostru în care la mine erau tot 50 de procente, dar dl Ungureanu stătea chiar mai prost, pe undeva pe la 22 sau 23. Noi nu am considerat că este oportun să facem public sondajul nostru. Cel puţin în această etapă a campaniei electorale. Dar a apărut sondajul CSCI şi s-a dat alarma la PDL. Ei sperau să nu se afle cum stă în mod real dl Ungureanu. Oricum toată această poveste ţine de metode securistice şi nu este pentru prima oară când sunt puse în aplicare la Arad”, a mai precizat Ovidiu Marian.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.