Alte două românce în turul 2 la US Open

Irina-Camelia Begu și Alexandra Dulgheru au acces în turul al doilea al ultimului turneu de Mare Slam al anului, US Open, după succesul similar obținut de Simona Halep.

Irina Begu (locul 61 mondial) a învins-o pe jucătoarea spaniolă Sílvia Soler-Espinosa (poziția 70 WTA), cu scorul de 7-6(4), 6-3, după un meci de o oră și 40 de minute.

La rândul său, Alexandra Dulgheru (locul 95 în lume) a trecut în primul tur la US Open de jucătoarea cehă Kristyna Pliskova (poziția 92 WTA), scor 6-3, 6-4. Meciul a durat o oră și 28 de minute.

Simona Halep a învins-o luni, în primul tur al US Open, în 3 seturi (6/7, 6/1 şi 6/2) pe americanca Danielle Collins.

În turul 1 urmează să mai evolueze și alte două jucătoare din țara noastră: Monica Niculescu, care o va avea ca adversară pe Iaroslava Șvedova (Kazahstan) și Sorana Cîrstea, care va juca cu Heather Watson (Marea Britanie).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.