×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 8 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 20 august 2017, 07:10
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Studiu
Ascensiunea videoclipurilor pe rețelele sociale

Conținutul video de pe rețele sociale este foarte important și reprezintă cea mai captivantă formă de substanță digitală. În doar câteva secunde, putem afla diverse informații despre subiectele care ne interesează. Apetitul consumatorului pentru videoclipuri este din ce în ce mai crescut, iar potrivit estimărilor, 75% din traficul de date mobile va fi consumat pe materiale video, până în 2020.

Creșterea preferințelor pentru videoclipuri se reflectă, evident, și în aplicațiile Facebook-ului - conform reprezentanților companiei, numărul celor care vizionează clipuri live pe Facebook este de patru ori mai mare decât în 2016, în timp ce pe Instagram, 80% din utilizatori le preferă. În plus, Facebook a publicat un nou raport de cercetare ce relevă trendurile actuale în privința consumului de materiale video și sfaturi despre cum editorii își pot maximiza performanțele.

Mai mult timp în fața televizorului

Pentru a strânge cât mai multe date despre comportamentul utilizatorilor, Facebook a întocmit un studiu la care au luat parte 1.500 de oameni din SUA și Canada, cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani. Prima lor constatare majoră a fost faptul că tendința în materie de clipuri este în creștere - 45% din participanți sunt de părere că vor utiliza mult mai mult în viitor funcția video, inclusiv pe Instagram. De fapt, 60 % din utilizatorii aplicației Instagram susțin că sunt din ce în ce mai interesați de această funcție. Interesant este și faptul că reprezentanții Facebook au descoperit că 33% din participanții la studiu spun că, în timp ce sunt mai interesați de clipurile video, petrec și mai mult timp în fața televizorului.

Reclame mai scurte

Dacă vă întrebați de ce rețelele sociale vor să producă propriile lor conținuturi TV, aceasta este punctul-cheie pe care încearcă să-l atingă într-un viitor apropiat. În cazul în care Facebook poate să valorifice în mod eficient acest lucru, ei pot accesa piața de anunțuri TV, estimată la 78 de miliarde de dolari. Într-un raport separat, Facebook recomandă ca mesajele promoționale de pe rețelele sociale să fie scurte și precise, prin urmare, editorii ar trebui să caute să le difuzeze în decurs de 15 secunde. În timp ce, în prezent, Facebook încearcă să introducă din ce în ce mai multe clipuri video cu sunet, reprezentanții companiei recomandă editorilor să creeze conținut care să ruleze cu sunet.

Alina ChiriţăPublicat Joi, 27 iulie 2017
304
 | 0
 | 0
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Recomandate
Vinul și riscul mai mic de diabet II
Publicat acum 16 ore şi 58 minute
Simona Halep, meci dramatic cu  Konta
Publicat acum 22 ore şi 57 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017