Asociaţia Poliţiştilor Creştini din România nu doreşte „cipul Satanei” introdus în corp. Da, aţi citit bine, poliţiştii creştini

Începând de luni, noile paşapoarte biometrice se eliberează în toate judeţele ţării. Faţă de paşapoartele vechi, care rămân valabile pană la expirare şi care conţin 32 elemente de siguranţă, paşapoartele electronice conţin 50 elemente de siguranţă, printre care introducerea elementelor biometrice în cip iar cipul este introdus într-o pagină de policarbonat care asigură protecţia şi securitatea acestuia. Noile paşapoarte biometrice, numite şi „ale Satanei” printre credincioşii radicali, nu-i sperie pe membrii Asociaţiei, scrie EVZ.

Reportajul despre Poliţiştii Creştini din România, care nu doresc ‘cipul Satanei’ introdus în corpul uman, vorbeşte despre curajul şi înţelepciunea acestora de a accepta paşapoartele biometrice, atâta vreme cât ele rămân exterioare corpului omenesc.
 
„Deci noi suntem împotriva introducerii în corpul uman. În rest, pot să le pună unde vor ei şi, ca atare, nu ne deranjează. Chiar încurajăm oamenii, le zicem: «când mori, nu iei paşaportul cu tine, iei trupul ăsta (…), iar acel micro-cip, ca un bob de orez, are informaţiile lui. Dar vreau să zic că nu-l mai poţi da jos. Când te scormoneşti să-l scoţi de acolo, te cureţi singur. Are învelişul ăla cu electroni care se distruge şi care automat creează un contact cu organismul, deci te duci… Ca atare noi trebuie să fim pregătiţi!”, a declarat Vasile Oniga, preşedintele Asociaţiei Poliţiştilor Creştini din România, filiala Bucureşti, pentru Evenimentul Zilei.
 
Din acest fascinant reportaj reţinem cu precădere următoarea informaţie preţioasă: în România există, fără glumă, Asociaţia Poliţiştilor Creştini. Care are şi filiale.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.