Aur pentru România la Jocurile Olimpice pentru Tineret

Echipajele României de dublu rame fără cârmaci au cucerit medaliile de aur în concursul de canotaj din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret Nanjing, China.

Au cucerit medalia de aur atât echipajul feminin, cât și cel masculin.

Echipajul feminin format din Cristina Popescu şi Denisa Tilvescu a încheiat cursa de 1.000 de metri cu timpul de 3:37.32 minute, fiind urmat pe podium de reprezentantele Chinei şi Canadei.

Echipajul masculin, alcătuit din Gheorghe Dedu şi Ciprian Tudosă, a cucerit aurul cu timpul de3:11.37 minute, urmat în clasament de echipajele Cehiei şi Turciei.

România a obținut prima medalie la aceste jocuri luni prin judoka Ştefania Dobre, care a câștigat argintul la categoria 63 de kilograme.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.