Becali şi Vadim, gata să intre în „Mişcarea Populară” pusă la cale de Traian Băsescu

Dacă mai avea vreo îndoială cineva cu privire la identitatea viitorilor parteneri politici ai PDL, aceasta a fost risipită, parţial, sâmbătă seară. Gigi Becali a declarat, la Realitatea TV, că va fi primul care va colabora cu PDL şi că aşteaptă doar invitaţia democrat-liberalilor. La rândul său, Vadim Tudor a spus că în politică oamenii se mai şi ceartă, dar nu este exclus să se împace cu Traian Băsescu.

„Eu sunt primul. Sunt primul care colaborez cu PDL”, a declarat Becali. Liderul PNG îl vrea însă şi pe Vadim alături.

„Cred că domnul Vadim, camaradul meu, cât de curând o să încerc să îl atrag în aceasta Mişcare Populară”, a mai spus Gigi Becali la Realitatea TV. Ca să fie convingător, Becali a relatat un episod din trecut în care Băsescu l-ar fi sfătuit să se împace cu Vadim. 

„Era meciul Steaua-Rapid, a venit preşedintele Băsescu acolo, noi doi, domnul camarad Vadim eram în certuri. A venit Băsescu la mine, m-a luat deoparte şi mi-a zis „Gigi, vreau să te rog şi eu ceva, poate oi face şi eu ceva odată pentru tine, lasă-l pe Vadim în pace, împacă-te cu el”, a povestit Becali.

La rândul său, Vadim Tudor, după ce a criticat alianţa opoziţiei, a lăsat o portiţă deschisă pentru colaborarea cu PDL. Aşteaptă însă să-l sune Băsescu. „Nu am nimic personal cu Traian Băsescu. Dacă îi face plăcere să îmi dea telefon, în primă instanţă voi spune „cine-i acolo?”. „Maestre”, cum îmi zice el mie, şi eu îi voi spune că nu sunt acasă. Va reveni a doua zi şi atunci ne vom împăca”, a spus Corneliu Vadim Tudor.

Din „Mişcarea Populară” ar urma să mai facă parte Dan Diaconescu şi Gabriel Oprea.

Traian Băsescu a declarat recent la TVR 1 că el a rugat-o pe fiica sa Ioana să înregistreze la OSIM „Mişcarea Populară”.

„Acest proiect poate exista, dar nu în sensul la ceva ridicol. Nu o să găseşti partide imaculate, nu se poate. Eu cred că trebuie pregătită ideea de mişcare populară pentru realizarea unei eventuale alianţe. De aceea am şi rugat-o pe fiica mea să înscrie la OSIM. Preventiv, trebuie să gândeşti politic. Este posibil să se creeze o alianţă”, a spus Băsescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Marieta Visan 267 Articole
Autor

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.