Blaga: Nu cred că un șef de serviciu poate interveni la o televiziune

Copreședintele PNL Vasile Blaga a comentat acuzaţiile Elenei Udrea care îl vizează pe directorul interimar al SRI.

Blaga a declarat că îl cunoaște de foarte mulți ani pe Florian Coldea și că nu crede că un șef de serviciu poate interveni într-o televiziune.

”Cum să nu-l cunosc pe domnul Coldea? Am fost ministru de Interne și am lucrat instituțional cu Serviciul Român de Informații. Îl cunosc și pe domnul Coldea, și pe domnul Maior, cunosc adjuncții cu care am lucrat. Este o absurditate. Nu cred că un șef de serviciu poate interveni la o televiziune ca să oprească o emisiune”, a spus Vasile Blaga.

Elena Udrea a anunţat vineri că a depus un denunț la DNA împotriva lui Florian Coldea pe care îl acuză că ar fi instrumentat campania împotriva sa și că i-ar fi cerut lui Dorin Cocoș să îi dea 500.000 euro lui Sebastian Ghiță pentru a-i susținea televiziunea, România TV.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.