Cazul Turcescu explicat de Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor și-a depus marți candidatura la Președinție, arătând că până la 2 noiembrie „ăștia își vor sparge capetele”. Liderul PRM ar fi strâns peste 250.00 de semnături pentru candidatura

„Până la 2 noiembrie ăștia își vor sparge capetele, vedeți bine ce se întâmplă. Să încep prin a spune că Ponta a pierdut sâmbătă peste 4 procente. au făctu ei un sondaj intern, coordonat de Liviu Dragnea, care a făcut această manifestare pe care nici Ceaușescu nu și-a permis-o. Ilie Sârbu i-a dat acest sfat”, a afirmat Vadim Tudor, la BEC.

Acesta a vorbit și despre dezvăluirile lui Robert Turcescu, arătând că serviciile secrete s-au împărțit în două tabere.

„S-au scindat servicile secrete, cele de partea PSD, Ponta și cele de partea Băsescu, PD sau partidul Elenei Udrea. Sunt două tabere și voiau să-și dea în cap cu listele de ofițeri acoperiți și Turcescu a fost sfătuit să se autodenunțe să atenueze puțin din șoc. Eu am scris de ani de zile că a fost ofițer acoperit și a fost plătit”, a mai spus liderul PRM.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.