Cea mai simplă metodă prin care să scapi de kilogramele în plus

Sezonul de plajă se apropie, așa că dacă vrei să arăți perfect în costumul de baie, tot ce trebuie să faci e să mănânci din farfuria potrivită.

 Mai exact, potrivit unui studiu efectuat de o echipă de cercetători germani şi elveţieni, persoanele care consumă zilnic alimentele din farfurii de culoare roşie şi beau lichide din recipiente de aceeaşi culoare vor consuma cu până la 40% mai puţină hrană. Explicaţia găsită de oamenii de ştiinţă e simplă: creierul asociază această culoare cu ideea de pericol, aşa că suntem pur şi simplu tentaţi să mâncăm mai puţin, scrie doctorulzilei.ro.

În urma studiului realizat s-a ajuns la concluzia că vesela albastră sau albă, de exemplu, ne face să mâncăm cu până la 40%-44% mai mult, aşa că primul pas când începeţi o cură de slăbit ar trebui să fie schimbarea culorilor din bucătărie. Asta înseamnă că inclusiv ambalajele sau casoletele folosite ar trebui să fie roşii, pentru asigurarea succesului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.