×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 15 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 19 august 2017, 08:38
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Tensiuni la Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Doru Dinu Glăvan, suspendat pentru "abateri foarte grave"

Consiliul Director al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), întrunit la București, joi, a decis suspendarea lui Doru Dinu Glăvan, din calitatea de membru al Uniunii, la propunerea Comisiei de Onoare, Disciplină și Arbitraj, "pentru abateri foarte grave", conform unui comunicat transmis sâmbătă.

"Consiliul Director a decis realizarea unui audit intern, menit a răspunde întrebărilor justificate privind o serie de măsuri unilaterale, luate de fostul președinte al UZPR, fără informarea și aprobarea conducerii colective.

Consiliul Director al UZPR a dat mandat secretarului general al Uniunii, secondat de predecesorul său, să se ocupe de organizarea integrală a pregătirii viitoarei adunări generale, care va avea ordinea de zi stabilită de conducerea colectivă.

Consiliul Director precizează că orice implicare, a fostului președinte, în pregătirea vreunei adunări generale, este nestatutară", se arată în comunicatul citat, fără a oferi alte detalii despre "abaterile foarte grave".

Citește și

Uniunea Ziariştilor Profesionişti, pusă pe butuci de socotitorul de cornere D.D. Glăvan

modelmic

Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
1472
 | 0
 | 2
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
ANNA LUCA
+2
Care ziaristi? Un ziarist comenteaza, controleaza daca sant respectate Legile, nu Dicteaza mereu totul in favoarea , nu nu a celor care chiar FRODUC CEVA, INVENTEAZA, INCEP AFACERI, ci a Speculatorilor financiari, a celor care sclavizeaza lucratori, care nu mai sant aparati de NIMENI. Unde au disparut VESNICII SINDICALISTI , dar ai STAPANILOR, cand s-a aflat de SCLAVII Britanicului KUKUS-KLAN. Trebuie ca acea caseta sa fie PUBLICIZATA in toata lumea, in toate AMBASADELE, car fac pomana, in loc sa PLATEASCA MUNCA. Dar, acum nu se mai spune ca MUNCITORII MUNCESC, PILEANU, preferatul lui GADEA, spune ca PATRONII, ASTIA STAPANI de SCLAVI....DAU DE MANCARE ROMANILOR. Cine e ma nenorocitul asta care face SONDAJE la COMANDA, mereu cu 89 % BANCILE? Patriarhul, Baronii locali, cu nume mai mult de CAMATARI. Nu mai avem oameni oregatiti dar care nu si-au pierdut sau VANDUT SUFLETUL? Tresare, doar atunci cand spui ceva de UDMR..., ca de ,..Reteaua exista inca...
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
Laura
+5
Despre dimensiunea sindicala as vrea sa aflu, Uniunea nu s-a creat doar pentru indemnizatii si functii.
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
Recomandate
Frenezie nejustificată
Publicat acum 21 ore şi 32 minute
Filiera ucraineană a lui Hillary Clinton
Publicat acum 16 ore şi 57 minute
Ne plângem de lipsuri, dar aruncăm mâncarea
Publicat acum 14 ore şi 58 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017