Două adolescente din Timiș, la spital după ce au fost înjunghiate

Două tinere din localitatea Dudeştii Noi, judeţul Timiş, au ajuns la spital miercuri dimineaţa, după ce un adolescent a încercat să le înjunghie. Anul acesta trei femei au fost înjunghiate în Timişoara, în decursul a câteva ore.

Cele două fete, care sunt surori au fost atacate de adolescentul despre care se presupune că ar fi fost iubitul minorei, scrie tion.ro.

Motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest ar fi fost dosarul penal, pe care acesta l-a dobândit în urma reclamaţiilor legate de faptul că întreținea relații sexuale cu o minoră.

Tinerele au fost transportate la Spitalul „Louis Țurcanu” pentru îngrijiri medicale, una din ele având răni la nivelul feței și mâinilor, iar cealaltă la picioare. Polițiștii îl caută acum pe tânăr.

Numărul femeilor care au fost înjunghiate în Timişoara a crescut. Numai anul acesta în Timişoara au fost înjunghiate trei femei. Bărbatul care s-a dovedit a fi autorul a afirmat că a comis cele trei atacuri din cauza unei decepţii pe care a suferit-o în dragoste, scrie stiri.rol.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.