Elena Udrea, 60 de milioane de lei pentru parcul din sectorul în care a candidat

Ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, şi primarul PDL al sectorului 6, Cristian Poteraş, au semnat joi un contract de finanţare pentru modernizarea Parcului Drumul Taberei, în valoare de 60 milioane lei.

„Proiectul pentru Parcul Drumul Taberei este un proiect verde pentru modernizarea spaţiului în care vin să se recreeze mulţi locuitori ai sectorului 6 de toate vârstele. Parcul va fi adus la standarde europene, iar proiectul valorează 60 de milioane de lei”, a declarat Udrea, la semnarea contractului de finanţare.

Proiectul va fi cofinanţat prin Programul Operaţional Regio, potrivit Elenei Udrea.

De asemenea, cei doi oficiali au semnat un contract de finanţare pentru un proiect de introducere a unei reţele de supraveghere „în vederea creşterii siguranţei cetăţenilor în Parcul Drumul Taberei”.

Potrivit ministrului dezvoltării, la MDRT sunt depuse 12 proiecte pentru sectorul 6 din Bucureşti.

„Proiectele vizează realizarea a trei creşe şi grădiniţe în sectorul 6, valoarea fiind de 5,5 milioane lei, două săli de sport şcolare, un bazin didactic de înot, reabilitarea unei săli de sport”, a spus Udrea.

Elena Udrea a fost aleasă parlamentar, în 2008, într-un colegiu din sectorul 6 al Capitalei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.