Elena Udrea, după discuția cu Traian Băsescu de la Cotroceni

Elena Udrea şi mai mulţi lideri ai PMP au avut o întâlnire cu Traian Băsescu, miercuri, la Palatul Cotroceni. Şefa PMP a anunţat încă de ieri că îi va cere preşedintelui susţinere pentru alegerile prezidenţiale. Întâlnirea s-a terminat în urmă cu puţin timp. Sursa:REALITATEA.NET

Elena Udrea a declarat, ÎN EXCLUSIVITATE LA REALITATEA TV, imediat după întâlnirea cu Traian Băsescu, de la Palatul Cotroceni, că a avut o întâlnire „pozitivă”.

„A fost o întâlnire pozitivă, în care am discutat foarte mult despre conţinutul programului, despre campanie. A fost o discuţie extrem de consistentă, cu foarte multe argumente. A fost o întâlnire pozitivă. Concluziile le va prezenta Traian Băsescu”, a declarat Elena Udrea, la Realitatea TV.

„Va fi o strategie care nu va fi diferită faţă de ce am făcut eu până acum. Voi fi în continuare un om care luptă pentru lucrurile în care crede, mă voi strădui să arăt că Ponta e gol de conţinut, un om care aşa cum se comportă în politică e şi în viaţa privată, un om demagog, voi încerca să arăt că am o viziune despre România, în comparaţie cu contracandidaţii mei”, a mai spus Udrea.

„Voi schimba majoritatea parlamentară şi voi schimba premierul cu unul care are viziune, care să fie capabil să creeze locuri de muncă. Acest guvern a adus România în recesiune. Viitorul premier trebuie să fie un om care să fi realizat ceva în viaţă”, a adăugat Udrea.

Întrebată dacă Traian Băsescu rămâne o posibilă variantă pentru funcţia de prim ministru, Udrea a replicat: „Nu am luat în calcul această variantă.”

„Voi fi un preşedinte puternic, care va putea impune o guvernare sănătoasă, responsabilă şi performantă pentru România”, a mai spus preşedintele PMP.

Totodată, Udrea a declarat că îi provoacă pe Ponta şi pe Iohannis la o dezbatere publică.

„Şi pentru Ponta, şi pentru Iohannis-îi provoc pe amândoi la o dezbatere publică în care să prezentăm electoratului ce am făcut în funcţiile publice pe care le-am avut pentru oameni. Ei nu au nici pe jumătate din ce pot eu arăta să spună românilor că au făcut pentru ei”, a mai spus Udrea.

„Retragerea lui Diaconescu este un subiect închis. Din acest moment, contează doar ce fac eu ca şi candidat. Partidul a închis subiectul Diaconescu încă de ieri. E o problemă legată de relaţia dintre Fundaţie şi partid, erau într-un parteneriat. Pentru noi, candidatura sa nu mai contează pentru că nu mai ţine de partid”, a mai spus Udrea.

Întrebată ce se va întâmpla în eventualitatea în care Emil Boc ar fi exclus din PDL ca urmare a sprijinului declarat pentru preşedintele PMP, Elena Udrea a replicat: „Boc este membru al Fundaţiei Mişcarea Populară. E partenerul meu în Guvern, cât şi în echipa de la partid, pare firesc să mă susţină pe mine. Mă mir că cei de la PDL nu găsesc de cuviinţă să o sancţioneze pe Macovei şi se gândesc să-l sancţioneze pe Boc.”

Reamintim că Elena Udrea i-a cerut sprijinul lui Traian Băsescu pentru a ajunge la Cotroceni.

Proaspăt desemnată candidat la prezidenţiale din partea Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea a anunţat că vrea să continue planurile şefului statului şi că îi va cere să o susţină în alegerile prezidenţiale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.