Eveniment de marketing în showroom-ul de vis al Doinei Levintza şi Dan Coma

Într-un univers al eleganţei, cu încăperi ce îmbină arta cu antichităţi, făcând să vibreze fiecare obiect atent plasat într-un decor de poveste, showroom-ul Doinei Levintza şi al lui Dan Coma, cel mai frumos din estul Europei, a găzduit o seară de cocktail dedicată doamnelor.

“România dulce”, un concept Alexandrion Grup România, îşi doreşte corelarea eternului feminin şi a universului ce derivă din acesta cu Saber ca băutură ideală, ca label de feminitate şi intimitate. Într-un cadru restrans, Doina Levintza şi-a prezentat câteva fragmente din noua colecţie în prezenţa unui public feminin de elită iubitor de frumos.

Tinere parcă desprinse din poveştile cu iele şi ii româneşti au reţinut atenţia publicului, etalând creaţii de inspiraţie folclorică, elogiind încă o dată tradiţia românească.

“Mă bucur că proiectul nostru pe care l-am numit România Dulce – băuturi şi liqueur-uri – beneficiază de nume atât de importante şi de respectate. În acest spaţiu minunat, dominat de creaţia doamnei Doinei Levintza, dar şi accesoriile din piele, semnate Dan Coma, seara aceasta a mai beneficiat şi de unul dintre cele mai celebre parfumuri ale lumii, Givenchy, acum parte a marelui grup LVMH. Ne-am aflat şi din acest punct de vedere într-o companie celebră, onorantă, măgulitoare, mulţumindu-le pe această cale şi celor de la Niran Co. Products, în special managerului Hussein Haj. Este bucuria mea şi a familiei mele ca prin deja celebrul Vinars Brâncoveanu şi prin Saber să contribuim la valorificarea trecutului românesc, a istoriei, a culturii, dar şi a economiei româneşti din veacul al 18-lea”, a spus la sfârşitul serii Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Grup România.

Gregoire Francois, International Sales Manager of LVMH Fragrance Brands, ne-a introdus printr-o scurtă prezentare în lumea înmiresmată a parfumurilor Givenchy, o lume atemporală ce încântă cu note luxoase, dulci şi mângâie simţurile cu o radiantă senzualitate.

Printre invitatele serii au fost doamnele Anca Vlad, Gilda Lazăr, Cristina Stănciulescu, Gabriela Cosac, Camelia Potec, Laura Nureldin, Elena Vijulie, arh.Daniela Enache şi multe altele.

În showroom-ul de pe Bulevardul Mareşal Constantin Prezan a fost o seară de vis în care moda a defilat printre antichităţi şi creaţiile de decor teatral ale Doina Levintza, în mirosul parfumurilor şi al fructelor sălbatice distilate la Leasa, lângă Ploieşti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Alexandra C.C. Dumitriu 62 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.