×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 4 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 24 august 2017, 08:05
EUR (€)
+0.0006 ↗
4.5873 RON
USD ($)
-0.0055 ↘
3.8951 RON
• • •
Exclusiv. Cu dedicație pentru tinerii „frumoși și liberi“
Fondatorul Partidului rezist, executat silit
Petrică Folică în Piaţa Operei din Timişoara
Petrică Folică în Piaţa Operei din Timişoara

Deținătorul mărcii #rezist și cel care a depus actele la Tribunalul București pentru înființarea partidului cu același nume este executat silit pentru că nu a plătit, timp de șase ani, pensia alimentară pentru fiica sa în vârstă de 11 ani.

Teleormăneanul Folică Petrică, fost angajat al Brigăzii Antitero din cadrul SRI, s-a mai aflat în aceeași situație și în urmă cu patru ani. Atunci, mama fetiței sale a acceptat să renunțe la executarea silită, după ce fostul concubin i-a promis că va plăti pensia alimentară. „Într-adevăr, m-a rugat să retrag acțiunea, că devenise consilier municipal la Timișoara și nu voia să se facă de râs. O perioadă s-a ținut de cuvânt și mi-a trimis câte 400 de lei pe lună, dar la finalul mandatului de consilier a uitat din nou de fiica sa“, spune Lucreția Făget.

Fostul luptător antitero ţinteşte departe în politică

„Zicea tot timpul că are misiuni secrete“

Fosta concubină se plânge că a fost nevoită să-l dea în judecată pe Folică pentru că acesta nu a vrut să-și recunoască fata. „Ce să vă zic? S-a folosit de mine, mi-a mâncat banii și nici n-a vrut să audă de copil. Testul de paternitate a dovedit clar că e fata lui. Cât a lucrat la brigadă, pe aeroport, zicea tot timpul că are de îndeplinit misiuni secrete, ori de câte ori îi suna telefonul. El și-a văzut fata pentru prima dată când ea avea deja 8 ani, deși eu nu l-am împiedicat niciodată să o viziteze. Nu numai că îl execut silit, dar îi și fac plângere penală, să recuperez pensia alimentară pe care nu a plătit-o fetei timp de 6 ani“, a declarat, pentru Cotidianul, Lucreția Făget.

Ea a mai spus că fostul ei concubin stă acum la o altă iubită, la trei străzi distanță, dar refuză să-i răspundă până și la telefon fiicei sale, nicidecum să o viziteze.

A fost angajat al Brigăzii Antitero din cadrul SRI

„Ea face jocul PSD-ului“

Folică Petrică, participant activ la demonstrațiile desfășurate în primăvara acestui an sub deviza „#rezist“, spune că fosta sa iubită face jocul PSD-ului, care vrea să-l facă de râs. „Nu sunt cuvintele ei. Cineva o învață să spună lucrurile astea. Este manevrată de PSD-iști. Persoana vrea să mă șantajeze. E adevărat că de câteva luni nu am mai plătit pensia alimentară, dar nu am niciun venit. De unde să plătesc?“, se apără Folică. În declarația sa de avere din anul 2015 apar, la capitolul proprietăți, doar un autoturism din 1995 și un hectar de teren arabil moștenit în Alexandria. „Nu am proprietăți pentru că astea sunt posibilitățile unui cetățean onest în ziua de azi, deși am fost sportiv în lotul național de judo și am lucrat 17 ani la Brigada Antitero“, a mai spus Folică.

Petrică Folică, un participant frenetic la mitingurile #rezist, crede că partidul său va produce veritabile cutremure pe eşichierul politic românesc

„Am depus actele pentru Partidul #rezist“

„Aștept decizia Tribunalului București pentru înființarea Partidului #rezist. Or să vină mulți alături de mine. Am fost în stradă și am zis că e momentul să trecem la nivelul următor. Partidele de pe actuala scenă politică își declară o doctrină pe care însă nu o urmează. Partidul al cărui fondator sunt va fi un partid de dreapta, antisistem. Am foarte mulți adepti. Partidele astea, de acum, or să aibă mari surprize cu partidul meu“, a declarat, pentru Cotidianul, Folică Petrică. Începând din anul 2012, acesta a fost membru în trei partide. A început cu PP-DD, a continuat cu PNL, unde ajunsese chiar în Biroul permanent, dar și-a încheiat cariera politică în PND. Folică a fost, pentru trei ani, consilier local la Primăria Timișoara, după ce i-a luat locul unui consilier PP-DD care decedase.

Sergiu MiatPublicat Luni, 03 aprilie 2017
41469
 | 33
 | 39
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
adi
+13
ideea infintarii acestui partid a fost a altora ,acest traseist sadea a furat-o si inregistrand-o pe numele lui.Cum naiba sa-ti bagi fata de 11 ani in jocuri politice?Ce caracter ai ? Cum sa ai acuma partid antisistem cand tu ai lucrat in sistem 17 ani? In toti acesti 17 ani ai incercat sa lupti impotriva sistemului ? Eu nu am auzit. Momentan la acest ins lipsesc povestile regretatului Lorin Fortuna despre reptilieni si serpilieni ... desigur niciodata nu-i prea tarziu.
Publicat Marţi, 04 aprilie 2017
+Răspunde
IQ100
+14
fost SRI??????cum vine asta, fost???
Publicat Marţi, 04 aprilie 2017
+Răspunde
bobo
+21
...'' am zis ca este momentul sa trecem la nivelul urmator ''..!!!! ... deschideti larg portile spitalului 9 ptr a facilita aceasta '' trecere la un nou nivel''..!!!!!
Publicat Marţi, 04 aprilie 2017
+Răspunde
escu
+26
Desigur, PSD i-a băgat femeia sub cearceaf și acum îl șantajează. Săracul băiat, pare dus de tot cu pluta. Nici nu a intrat bine în politică și a trecut pe la 3 partide, acum înființând și el unul, că doar a combătut în Piața Victoriei la comanda lui Johannis.
Publicat Marţi, 04 aprilie 2017
+Răspunde
maria
+28
Daca un asemenea individ ,cu o asemenea conduita morla ,a lucrat la anti-tero, realizati cine ne apara pe noi? Cit o fi primit ca s-a vinturat prin piata? Asta e cu foamea in git,capabil de orice.
Publicat Marţi, 04 aprilie 2017
+Răspunde
geta
+20
ROMANII MEI CU ASA CEVA SE OCUPA
Publicat Marţi, 04 aprilie 2017
+Răspunde
stefan
+24
Folica Petrica - un nume predestinat sa ne duca pe culmi de glorie :) :) :) :) :)
Publicat Marţi, 04 aprilie 2017
+Răspunde
zaltukin
+22
sa intelegem ca folica asta e unul dintre"sutele de mii de romani ai mei care au iesit in strada"???!!! Pai,cine se aseamana,se aduna...
Publicat Marţi, 04 aprilie 2017
+Răspunde
Mischa
+12
...lica asta nu trebuia lasat sa circule liber! Cainii de lupta, scosi din serviciu, se izoleaza.
Publicat Marţi, 04 aprilie 2017
+Răspunde
JOS SECURITATEA SOROSISTA
+13
Omu e posibil sa fi primit o ...misiune....partidul e in toate ....securitatea e in toate si le va distruge pe toate...NORMAL TREBUIE DATA LEGE CA DACA AI FOST IN SERVICII PANA LA MOARTE AI UN JURAMANT si nu trebuie sa ai voie sa faci POLITICA....
Publicat Marţi, 04 aprilie 2017
+Răspunde
Recomandate
Armele artiștilor, în război
Publicat acum 20 ore şi 45 minute
Uciderea îngrozitoare a unei ziariste
Publicat acum 18 ore şi 54 minute
Ai greșit ca magistrat? Răspunzi material
Publicat acum 19 ore şi 14 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Buduca

Nu vreau să spun nimic prea direct, dar cer să fie conștientizat faptul că ar fi necesară o anchetă parlamentară pentru reconstituirea istoricului acestui draft și a culiselor politice care au condus la transformarea lui în lege.

Ioan BuducaPublicat Marţi, 22 august 2017