Gabriela Ruse: Mi s-a descoperit o inflamaţie a inimii

Jucătoarea de tenis Gabriela Ruse a declarat forfait pentru meciul pe care echipa României îl va susţine contra Poloniei, pe 15 şi 16 aprilie, în primul tur al calificărilor competiţiei Billie Jean King Cup, spunând că i s-a descoperit o inflamație a inimii.

Ruse (24 ani, 55 WTA) a povestit, pe Instagram, că a suferit de pneumonie după ce a fost infectată cu Covid-19, iar apoi s-a descoperit o inflamație a inimii.

”M-am chinuit cu pneumonia după ce am avut Covid-19 întreaga lună februarie şi chiar am jucat la Dubai pe antibiotice. Nu am dorit să renunţ şi am făcut tot ce am putut pentru a juca în Statele Unite. Am avut un început mai lent şi am simţit efectele unei boli îndelungate. M-am simţit mai bine la Miami, dar am avut dificultăţi de a juca mai mult de două ghemuri la rând. Totuşi, la Charleston s-am simţit lentă, stoarsă de energie şi m-am chinuit când jocul s-a prelungit. Investigaţiile efectuate au arătat o inflamaţie a inimii. Corpul meu are nevoie de odihnă şi de o revenire treptată la efort. Am fost nevoită să iau dificila decizie de a mă retrage din Billie Jean Cup şi nu voi mai juca în următoarele săptămâni”, a afirmat Ruse, care subiniază că Billie Jean King Cup are ”un loc special” în inima sa şi că s-a simţit de fiecare extraordinar când a jucat pentru ţara sa.

”Aştept cu nerăbdare să revine, mai puternică decât am fost. Ne vedem în curând. Mulţumesc echipei mele pentru susţine”, a mai spus Ruse.

Gabriela Ruse este a doua jucătoare care se retrage din echipa României pentru meciul cu Polonia, după ce Simona Halep a suferit o accidentare musculară la Miami, iar Jaqueline Cristian este accidentată de mai mult timp.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

21 de Comentarii

 1. … inca una cu schema completa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Masacrul vaccinului COVID-19: Creștere cu 68.000% a accidentelor vasculare cerebrale, creștere cu 44.000% a bolilor de inimă. Myocarditis și Pericarditis.

 3. La școală invatostosee întrebă copiii..
  – dati exemple de lucruri care au picioare .
  Bulă:-inima dna învățătoare!!..
  Cum bulă inima are picioare?..
  Aseară l-am auzi pe tata zicând..inimioara mea desfăți picioarele…

 4. Avea și „boost”-ul făcut? Dacă da, să se ofere și pentru „rapelul” la „boost” ca să rezolve o dată problema cu motorașul.

 5. ,,Forțele Speciale ale SUA au obținut sâmbătă o victorie majoră în războiul împotriva Statului Adânc – arestarea creierului și arhitectului plandemic Dr. Anthony Fauci, a declarat o sursă JAG pentru Real Raw News…
  … Când era în public, Fauci era bine protejat și adesea înconjurat de cel puțin o duzină de paznici înarmați și civili care ar fi fost prinși în focul încrucișat dacă armata l-ar fi prins în aer liber. Și atunci când călătorește la și de la evenimente, Fauci foloseste vehicule momeală pentru a reduce riscul de a fi capturat…
  …„Avem informații foarte bune că Fauci, sâmbătă, avea protecție minimă – doi paznici – și pleaca din D.C. pentru a o vizita pe soția sa, pe care nu o mai văzuse de luni de zile. Statul Adânc i-a ținut separați pentru că au crezut că o vom viza pentru a ajunge la Fauci. Am știut de-a lungul timpului unde au ascuns-o și speram la un asemenea noroc”, a spus sursa noastră. Soția lui Fauci, Christine Grady, stătuse la hotelul Ivy din Baltimore, Maryland, sub un nume fals…Forțele speciale în vehicule civile au condus discret in urma mașinii lui Fauci si intr-o parcare subterană din apropierea hotelului au făcut mișcarea.Au inconjurat masina lui Fauci și au ordonat gardienilor lui Fauci să-și arunce armele de foc pe fereastră.

 6. „Securitatea lui Fauci s-a conformat, iar Forțele Speciale l-au târât pe Fauci din vehicul, l-au supus și l-au transportat pentru procesare.”
  De altfel, arestarea a avut loc la scurt timp după ce Bloomberg TV a difuzat un interviu înregistrat cu Fauci. În timpul interviului, Fauci a prezis o renaștere a Covid-ului și i-a spus gazdei David Westin că SUA va trebui probabil să reimpună mandate și programe de mască pentru a încuraja cetățenii să primească vaccinuri de rapel mai frecvente…
  Acuzațiile împotriva lui sunt astronomice”, a spus sursa noastră. Aceste acuzații includ trădare, malpraxis medical în masă și conspirație sedițioasă și omucidere penală, potrivit unui mandat de arestare militar.’’

 7. Bietei fete i-o fi picat careva cu tronc și i-a luat-o inima la trap. Eu n-am nici o vină.

 8. @Mihai Aceste bancuri sunt ca prostiile oferite de Q care oferă speranțe false ca să stați capra, în continuare. Un fel de spam-diversiune cu o tenta pozitiva pentru naivi.

 9. @Mihai, ca să fii mai credibil ar trebui să faci măcar un minim de efort și să nu apelezi la goagăl trasleit. Măcar atât. Pricepuși??? Că altfel toată lumea cu minim de inteligență foarte ușor își poate da seama că ești un taliban mercenar de postac absolut și mai deloc credibil. Să ai o noapte bună.

 10. @Rammstein
  e cu cratima:
  „inimioara mea desfă-ți picioarele”
  (e perversitatea aia cu reflexiva)
  ce ma-sa!

 11. Deci a fost vaccinata dupa cate inteleg din problemele pe care le are,amanunt trecut cu vederea.Multi sportivi tineri cad ca mustele sau sunt cu dezabilitati de lunga durata ptr. ca au luat virusul sau vaccinul -pe alese.

 12. Mai face o injecție și îi trece!chestia e că nici o persoană ce a fost la sinucidere, pardon, la vaccinare, nu va scăpa de boli de inimă, cancere sau boli autoimune;este o chestiune de timp (3-7 ani).

  Cei care s au injectat pe motiv de a putea participa la competiții, turnee, spectacole ș.a., consideră că banii sunt mai presus de sănătate;nasol e că prin acceptarea inoculării otrăvurilor din așa zisele vaccinuri, nu vor mai avea nici bani, nici sănătate, precum fătuca din articol;totuși ea este un caz fericit, mulți sportivi au murit.

  Nu era mai bine ca sportivii să fi făcut front comun și să fi boicotat competițiile la care se cere să fii otrăvit pentru a putea lua start?

 13. Trist. Păi, să nu-i dai dreptate lui Nole! Nuuuu, că e sârb și ține cu Putin!

 14. Nu am stiut ca este bolnava! Am criticat-o dur la meciul cu „umflata” Baptiste! Sanatate si bafta, domnisoara!!

 15. Se intelege din articol ca:
  1) Jucatoarea fusese vaccinata, cel mai probabil in 2021. Spune chiar ea ca a dorit sa joace in SUA. Ori calatoriile catre SUA sunt interzise celor nevaccinati.
  2) S-a infectat probabil in ian-feb si infectia nu a fost deloc „usoara” desi este foarte tanara si sportiva. A avut pneumonie si mai tarziu miocardita.

  Purtati masca, nu ii credeti pe analfabetii care va spun ca pandemia a trecut si ca virusul este inofensiv. Luptati impotriva imbecililor de angajatori care va obliga sa veniti la serviciu desi ar putea in continuare sa utilizeze munca de acasa. Faceti plangeri la ITM impotriva angajatorilor care nu ofera conditii pentru a manca in conditii de siguranta, in aer liber.

 16. Purtați cel puțin doua măști și vaccinați-vă. Faceți cel puțin două boostere și combinați vaccinuri diferite între ele. Vă studiez de pe margine și vă jur că vă scriu cate un necrolog mișto.

 17. Da,nu se vorbeste deloc despre numarul mare de sportivi cu probleme mari de sanatate dupa schema completa de vaccinare!
  Oare de ce???????

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.