„Încercați tot timpul să găsiți nod în papură”

Claudiu Keșeru a declarat, după remiza România – Danemarca, în care a ratat trei ocazii importante, că simte ”o ușoară frustrare”, însă nu se consideră vinovat pentru rezultatul final.

”O ușoară frustrare, aș zice, din punct de vedere al ocaziilor avute de-a lungul partidei. Am început foarte bine meciul, am avut câteva ocazii. Din păcate, n-a vrut să intre în această seară. Am făcut eforturi foarte mari. În pressing, am recuperat mingea destul de sus. Din păcate, am făcut toate lucrurile care erau controlabile, care țineau de noi. După aceea, la finalizare, mai avem acest pas. Am făcut toți pașii până acolo, dar n-am băgat-o-n poartă. Din păcate, sunt meciuri în care vrea să intre mingea-n poartă și meciuri în care nu vrea să intre mingea-n poartă. Execuțiile sunt aceleași, concentrarea e maximă, caut spațiile în permanență pentru a-mi crea aceste ocazii. Mi le creez în ultimul timp, după aceea… Da, am avut o eficacitate extraordinară în ultimul timp. Astăzi, din păcate, n-a intrat”, a declarat Claudiu Keșeru, citat de Digi Sport.

În plus, acesta s-a arătat deranjat de faptul că a fost arătat cu degetul pentru respectivele ratări:

”Dumneavoastră încercați tot timpul să găsiți nod în papură. Eu cred că, în momentul în care nu se joacă bine, ne asumăm acest lucru. În această seară nu cred că puteți spune că nu s-a jucat bine. S-a jucat bine, au fost ocazii, nu am marcat…

Atacantul, când înscrie, este cel mai bun. Când nu înscrie, toată lumea cu tunurile pe el, dar, din punctul meu de vedere, sunt multe alte lucruri, în prealabil, pe care trebuie să le facă orice jucător, invizibile pentru un un atacant. În rest, e jucat pentru gol. În seara asta, da, nu am înscris”, a adăugat Claudiu Keșeru.

”S-au făcut eforturi foarte mari timp de 60-70 de minute cu acest pressing foarte avansat, care i-au jenat foarte tare. Și noi ne-am creat ocazii. Probabil că acest pressing s-a văzut și la finalizare. Dar ăsta este acest plan tactic, l-am respectat foarte bine. Era normal ca în momentul în care faci un anumit pressing, îți creezi ocazii și nu înscrii. După aceea urmează și perioada lor. Bine că n-au înscris nici ei”, a mai spus Keșeru.

La rândul său, fundaşul echipei României, Romario Benzar, a declarat, duminică, după remiza cu Danemarca, că este puţin frustrat, dar încă mai crede în calificarea la Cupa Mondială din 2018.

„Sunt puţin frustrat. Dacă am fi marcat în prima repriză, altfel se juca meciul. În partea secundă au venit peste noi, am căzut puţin fizic. Am pregătit acest sistem toată săptămâna, eu cred că ne-am descurcat bine. Am venit cu centrări în prima parte, am pus presiune. Cred în calificare, atâta timp cât mai există şanse”, a afirmat Benzar.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.