×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 26 iunie 2017, 11:50
EUR (€)
-0.0242 ↘
4.5673 RON
USD ($)
-0.0191 ↘
4.0905 RON
• • •
Scandalul Ghiță - Kovesi - Coldea - Băsescu
Iohannis: "A văzut cineva sau a auzit aceste înregistrări?"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că dacă fostul președinte Traian Băsescu are înregistrări atunci trebuie să le prezinte procurorilor, refuzând totodată să spună dacă i-a convocat pe Laura Codruţa Kovesi sau pe Florian Coldea pentru lămuriri.

Președintele a fost întrebat de presă dacă a luat vreo măsură după ce "Traian Băsescu a apărut într-un filmuleț spunând că are înregistrări cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, cu Florian Coldea, cu judecătorul Camelia Bogdan, în care aceștia spun că au aranjat dosare".

A văzut cineva sau a auzit cineva aceste înregistrări? (...) Foarte bine, dacă are aceste înregistrări, să le pună la dispoziția procurorilor”, a răspuns Klaus Iohannis.

Totodată, Iohannis a evitat să răspunsă întrebării dacă i-a convocat pe Kovesi sau pe Florian Coldea.

Ioana RaduPublicat Miercuri, 11 ianuarie 2017
3754
 | 4
 | 28
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
tsipter
+1
,,,DA,,, domnule presedinte ,,,,aceste inregistrari au fost vazute si auzite de intreg poporul roman,,sunt convins ca si domnia voastra le-a ascultat si vazut ,,,cu certitudne !!!!!!
Publicat Vineri, 13 ianuarie 2017
+Răspunde
Weber
+5
De ce marele ministru IGAS, cel cu bacalaureatul la 27 ani, si care avea studii medii cand afost numit ministru, nu spune daca a platit pentru aducerea lui Popa?
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Conferinta de presa
+9
Ma nemultumeste si sunt preocupat , mai mult de Dragnea si Tariceanu ( care ma imbolnavesc , ai drk ) , decat de inregistrarile lui Kioru , pe care-l rog frumos , daca nu se supara , sa le predea cu P.V. , procurorilor . I-am convocat si pe Ko-Co , dar n-au putut veni ca lucrau la un dosarel , comanda speciala ( Doamne fereste , ca am avut un vis urat ! ) . Va pup pe portofel , oite ratacite !
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
IQ100
+3
cam vreo 7,4 milioane
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Moser
+6
omu este in misiune ..distructiva. totusi ai ce admira la insu astas ; tupeul si aroganta ..la care se alatufra si iresponsabilitatea ..uite ieri citii cate ceva despre ideologia acestui partid (uniune) ...despre care unul mdin ciracii sazului afirma fara echivoc ca ni de sorginte nazista...si asta reiese si din originea vcafre a stat la baza constituirii ..
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Sierra
+9
Pare mare ca bradul in poza. Si atat.
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
bulă @ Sierra
+4
Mare e și ghi bo lu, depinde de peisage...
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
hopa-mitica johavinski
+5
ERADICATI ACEST GRUP DE TRADATORI DE TARA! 1784 noiembrie???
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
ochi ager
+24
Nu dnu Iohanis, dar am vazut cum Ghita, inculpatul cum il defineste Codrutza, facea vacantele cu Koldea seful SRI prin anumite insule paradise fiscale. Ghita a scos inregistrari. Ce ziceti de ele? E normal intr-un stat de drept ca Romania, ca vicepresedintele comisiei de control a SRI sa faca concedii cu seful operativ al SRI???? Ce invartea Ghita care acum vedem ca e inculpat cu Koldea???N-ar trebui sa il chemati pe Koldea sa dea explicatii? Sau macar pe Helvig??? Sau poate nu puteti pentru ca sunteti asa cum zice Ghita prizonierul lor???
Publicat Miercuri, 11 ianuarie 2017
+Răspunde
"Macar pe Helvig" ?? @ ochi ager
+16
"Iohannis a evitat să răspunSă întrebării dacă i-a convocat pe Kovesi sau pe Florian Coldea..."...ce treaba are presedintele cu Coldea ? Helvig este seful SRI si Helvig trebuie sa ne lamureasca pe toti inclusiv pe presedinte...Unde esti dle Helvig si de ce ne umilesti cu tacerile prelungite ?.. mai exista acest sef sau nici n-a existat vreodata ..:(
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
IQ100 @ ochi ager
+4
interesant e ca Dl Ghita facea multi bani din contracrele cu SSI si alte institutiide stat. Adica din bani proveniti din impozitele noastre si din vanzarea la subpret a tarii.Dl Ghita era in comisia de Control (sanki) a SRI . Atunci , daca Dl Ghita dadea bani pt Realitatea, pt avioane de adus extradatii siiii ...pt VACANTE platite de Dl Ghita, putem presupune ca SSI isi dadea bani siesi pt ca sefii si apropiatii sa isi faca vacante de lux? cum se numeste "suveica" asta, gen Capsuneanu- basecu?
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Tataie
-10
Foarte bine!
Publicat Miercuri, 11 ianuarie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+8
OPERATIUNEA MANII PULITE NEAPARAT IN ROMANIA !!!!!
Publicat Miercuri, 11 ianuarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Lista rușinii: rateurile DNA
Publicat acum 23 ore şi 26 minute
Marș, blocat cu gloanțe la Istanbul
Publicat acum 16 ore şi 18 minute
Stejarul lui Nicolae Grigorescu
Publicat acum 19 ore şi 16 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
25 articole/ Actualizat acum 19 ore şi 13 minute
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
130 articole/ Actualizat Vineri, 23 iunie 2017
Ioan Viştea

Trebuie să recunoaştem un fapt: scandalurile cu tentă de război fratricid, răfuielile dintre facţiuni ale PSD, îndelung mediatizate, purtate cu poalele ridicate în cap şi cu tot izul de mahala fanariotă, au şi partea lor bună.

Ioan VişteaPublicat acum 17 ore şi 46 minute