La rând „dottorii” Gabriel Oprea, Onțanu, Licu, Negoiţă și Tobă

Preşedintele CNATDCU, academicianul Viorel Barbu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că în afară de cazul doctoratului lui Victor Ponta, mai sunt în lucru alte zece dosare, printre care cazurile lui Gabriel Oprea, Neculai Onțanu, Bogdan Licu, Robert Negoiţă, Petre Tobă.

„Mai avem în continuare încă 10 dosare. Avem un dosar de la doamna Banu Doina Petrescu de la Universitatea Petrol Gaze, care este în lucru, urmează un dosar pentru domnul Oprea Gabriel, Universitatea din Bucureşti, care este în lucru tot la Comisia de Ştiinţe Juridice, domnul Stănișoară Mihai de la Academia Naţională de Informaţii, domnul Licu Bogdan de la Ştiinţe Militare şi Informaţii, domnul Onțanu Neculai de la aceeaşi instituţie, doamna Radu Loredana Claudia, doamna Popescu Adela Loredan, domnul Parvu Dumitru de la Academia de Poliţie Al Cuza, domnul Tobă Petre de la Universitatea Naţională de Apărare Carol I, domnul Pandele Costel, Universitatea de Apărare Carol Davila, Negoiţă Robert de la Academia de Poliţie Al Cuza”, a spus Barbu.

De asemenea, mai există o sesizare care o priveşte pe Ramona Lile, rectorul Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad, acuzată că ar fi plagiat mai multe lucrări ştiinţifice pentru care CNATDCU a trimis mai departe sesizarea Comisiei de Etică din cadrul Ministerului Educaţiei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.