Liliana Mincă, exclusă din PP-DD

Deputatul Liliana Mincă a anunțat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că a fost exclusă din Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), potrivit Agerpres.

Excluderea a avut loc la scurt timp după ce Mincă, parlamentar ales în Colegiul 3 Săveni — județul Botoșani, a acuzat conducerea partidului că este ilegitimă și că „a înșelat așteptările electoratului”.

Liliana Mincă apreciază că decizia conducerii PP-DD de a o exclude „este una abuzivă, nejustificată și neîntemeiată statutar, hotărâtă de către o conducere nelegitimă și neînregistrată legal”.

„Este, din nou, o hotărâre discreționară generată de reacția parlamentarilor PP-DD la lipsa de strategie, lipsa de experiență politică și de verticalitate a conducerii partidului, care, încă o dată, consideră că partidul și membrii acestuia sunt la dispoziția lor, în mod necondiționat”, a adăugat parlamentarul PP-DD.

Liliana Mincă a cerut vineri președintelui PP-DD, Simona Man, demararea procedurilor pentru organizarea congresului partidului în cadrul căruia să fie aleasă o nouă conducere.

Ea și alți 13 deputați PP-DD au anunțat atunci că renunță „la orice colaborare cu conducerea partidului”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.