Magistrați, sclavi cu angajament ai SRI

Articolul Dezvăluire incredibilă a judecătoarei Viorica Costiniu: „Magistraţii au semnat angajamente cu SRI că nu vor arăta părţilor documentele secrete din dosar” a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

SAM
+13
de ce-or fi vrand serviciile secrete in orice stat sa controleze societatea atat de puternic?…vor acces la putere?…vor sa faca jocul politic?…ce vor?…
Publicat acum 2 ore şi 37 minute
+Răspunde
marcu
+12
Bre oameni buni,d-na Costiniu ne spune”„Angajamentele s-au semnat. Toată magistratura română… sunt puţini care n-au semnat”.Ati putea d-le Ion Spanu s-o rugati pe d-na judecator sa ne spune cine sunt magistratii,cei putini, care n-au acceptat sa semneza asa o magarie bolsevica ? Pt ca ,sa nu se supere domnia sa, dar numai aceia pot fi considerati magistrati adevarati.Pacat ca sunt putini!N-ar fi bine sa-i stim si noi pe acei magistrati,asa putini cum sunt?
Publicat acum 2 ore şi 46 minute
+Răspunde
Sierra
+15
O parte din furaciunile perioadei 2009-2012 sunt clasificate ca secret de stat si de aceea nu sunt anchetate. De exemplu cazul „reginei” B… care din 2010 a semnat pentru a intra in tagma acoperitilor serey si la orice afaceri ilegale a participat, el declara ca a lucrat „sub acoperire”… doar cu scopul de a da „informatii”.
Publicat acum 3 ore şi 27 minute
+Răspunde
JES SUIS RARINCA @ Sierra
+6
Acolo Mestre ,este vorba de ..Mafie si Crima Organizata..in toata regula la cel mai inalt nivel statal cu putinta , sunt implicati toti Banditii si Talharii din Politica PD fiind nambaruoane in aceasta hotie, din justitie, din servicii, din administratie cu oameni ..Disparuti sau Ucisi… vezi cazul .Marta.. nu se mai stie nimic de soarta acestui om. Crima si Talharie la banii din bugetul statului in cel mai clar mod cu putinta ..Criminal si Mafiot.. Ati mai auzit ceva de acel cetaten cu dubla cetatenie descoperit si prins prin USA–Texas intr-un buncar CU ZECI DE MILIOANE DE EURO ASUPRA LUI..Batista pe tambal,ce facea parte din mafia Blejnar-Marta-..Dna-ul Sri-ul sa iasa pe piata cu ceva interceptari, cu ceva recuperari de prejudicii,da de unde, Luluta ofera marfa buna pt. Mintea lui ty..Nenea Iancu cu ..Scartiituri de paturi ale lui Nichita de la Iasi..!!pe post de mare lupta impotriva coruptiei… Are Balta Peste C… Maria Ta…din nefericire pt. noi…!![[ stelu ]]
Publicat acum 2 ore şi 9 minute
+Răspunde
gheorghe
+20
Iohanis are vr o parere ? sau ii flutura don General dosarul si tace ca-n campanie ?
Publicat acum 3 ore şi 35 minute
+Răspunde
JES SUIS RARINCA
+18
A Draku Democratie Americana ,Giutenstaina, Bildenberga si CIA-ista sa mai instaurat in aceasta tara…!!! Cel putin pe timpul Comunistilor,aia iti spuneau verde in fata, esti dusman al poporului, tradator, sabotor etc. daca indraznesti sa contesti oranduirea lor..Astia din ziua de azi ,sunt perfizi, cruzi, duplicitari, Kurve ,Tradatori in adevaratul sens al cuvantului,cinici si infractori. Cum poti sa scoti din joc un om politic, sau un afacerist incomod ..???!!!! vedeti simplu ca buna ziua ,trantesti niste acuzatii de raman si prostii trazniti, iar in spatele dosarului adaugi niste ..Stenograme.. si ..Inregistrari.. bine mestesugite, de care acuzatul si apararea habar nu au , si ..POC.. albina 7 ani..10 ani cat ai clipi din ochi, acel om va fi distrus pe vecie.. Iar prostimea aplauda in piata publica cu ..Gura pana la Urechi.. actiunile Binomului pana cand le va veni si lor randul…!!! Dar atunci va fi prea tarziu…!!! [[STELU ]] P. S. Poate acum intelegem si noi de ce se tem parlamentarii nostri, sa modifice articolele din Codul Penal si cel de Procedura penala , ce incalca grav demnitatea umana, o mare parte dintre acestea fiind declarate ..Neconstitutionale.. de insusi ..C. C. R. sI mai intelegem cam cum stam cu acuzatiile aduse unui judecator de la C.C.R. cu Capre..Struti..si Katari..odata ce sa opus minunatei legi Big Brhoter.. Misto de tot cum ne batjocoresc acesti asa zisi democratii!!! Si nu uitati ..magistrati sunt singura categorie sociala din Romania ce nu raspund in fata nimanui, chiar daca condamna un om nevinovat pentru o crima inchipuita, ce spuneti..Viitorul suna Bine..???!!!
Publicat acum 4 ore şi 18 minute
+Răspunde
Daniel
+18
Asta nu face decat sa dovedeasca o data in plus haznaua in care ne aflam. O cauza a haznalei o reprezinta coruptia morala. Aceasta in relatia nefireasca de servilism al justitiei fata de servicii, se traduce si prin executarea cu respect a cererilor acestora, desi incalca principii clare si capitale. Decide SRI adica, si ei se supun. Apoi, e vorba de incompetenta. Angajamentul nu poate avea ca baza decat L182/2002, si ea trebuie inteleasa corect, in ansamblul legislatiei si nu numai ce paragraf iti serveste tie. Exact magistratii se asteapta de atata timp sa rezolve aceasta problema pe ceea ce inseamna abuzul in clasificare. Tot incompetenta este ca din start tu magistrat si toti dupa cum se vede, nu cunosc ca ideea de justitie dispare imediat daca accepta asa ceva. Sigur ca de vina e Fratia si nu numai o parte a ei, SRI. Simplul fapt ca nici judecatorul nu are posibilitatea de a verifica daca ce primeste de la SRI este si legal integral si adevarat, nu masluit, interzice practica, caci transforma SRI in decident juridic, influentand fara sa fie contrapus verificarii, instanta. Nicaieri, apoi, nu se poate numi justitie cea in care probele nu sunt cunoscute de acuzat, avocat, public si nu pot fi mentionate nici macar in motivarea deciziei asa cum trebuie. Este dictat. Dictatul SRI si al Fratiei cu magistratul, caci magistratul de fapt are baza legala sa nu permita SRI asa ceva. In fine, chiar oriunde se stie ca justitie inseamna ca o proba este admisibila daca ea este supusa proceselor de contestare si verificare de catre orice parte, numai asa putand conta, sau nu. Altfel e ce chef are SRI sa prezinte si sa masluiasca cu concursul magistratului servil sau incompetent. Asadar este vorba de Fratie si de incompetente in sir, asa cum stim, asa cum sunt justitia si serviciile la noi. Este o facatura de justitie si o facatura de lupta anticoruptie. Magistratul, de asemenea, nu trebuie sa transforme curtea civila in una militara, securista. Foarte utila semnalarea.
Publicat acum 5 ore şi 7 minute
+Răspunde

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.