Mircea Ionescu Quintus: USL va dura cel puţin cât trăiesc eu

Alături de Crin Antonescu şi Victor Ponta, la Conferinţa Naţională de alegeri a TNL de sâmbătă a fost prezent şi seniorul liberal Mircea Ionescu. Preşedintele de onoare al PNL a spus cu umor, în faţa liberalilor, că USL va dura cel puţin cât trăieşte el, iar el nu are de gând să moară.

„Puneau nişte, mă rog, îndoielnici problema cât o să dureze USL-ul. Şi eu vreau să vă spun că cel putin cât voi trăi eu USL va rezista şi că încă n-am de gând să mor. Și dacă  Dumnezeu mă ţine pe mine printre dumneavoastră înseamnă că şi Dumnezeu va ajuta politica asta românească sănătoasă”, le-a spus seniorul PNL tinerilor liberali.

Quintus şi-ar dori să fie un exemplu de consecvenţă şi dăruire pentru o idee. El are 93 de ani şi de 70 de ani este membru în Partidul Naţional Liberal.

Mircea Ionescu Quintus a contribuit la împăcarea lui Ponta şi Antonescu?

În discursul de sâmbătă susţinut în faţa tinerilor liberali, Victor Ponta a făcut referire la seniorul liberal.

„M-am asigurat că între Crin şi mine stă cel mai serios arbitru din lume, domnul preşedinte Quintus, cel care ne-a zis de multe ori că trebuie să fim uniţi pentru obiectivele comune pe care le avem”, a spus Ponta. Preşedintele de onoare al PNL a ocupat în sală scaunul aflat între el şi Crin Antonescu, exprimarea lui Ponta lăsând loc de interpretări.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.