Mizerii marca Mugur Ciuvică

Într-o scrisoare remisă redacţiei cotidianul.ro, jurnalistul Rareş Bogdan face câteva precizări în ce priveşte acuzaţiile aduse de Mugur Ciuvică.

„Mugur Ciuvică vorbeşte despre contracte încheiate de cea mai mare agenţie de publicitate din Transilvania, contracte încheiate în 2007, adică acum 7ani… Agenţia de publicitate are 15 ani de existenţă, 40 de angajaţi şi peste 500 de clienţi în toţi aceşti ani şi o cifră de afaceri anuală de 3,4 milioane de euro! Specific că peste 90% dintre clienţi sunt strict societăţi private! Eu am 25% din agenţie încă de la înfiinţare iar contractele încheiate acum 7 ani au fost încheiate cu Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, şi nu cu (ASF-ul) ăsta nenorocit. Pe vremea aceea, acum 7 ani nu aveam nici cea mai mică treabă cu televiziunea, lucram în publicitate şi eram editorialist la un ziar local din Cluj. Este simplu, deranjez pentru că contează ceea ce spun şi dezvălui seară de seară la Realitatea TV. Nu mă voi opri din dezvăluirile despre ASF. Din contră, voi fi şi mai virulent şi mai documentat!”, afirmă Rareş Bogdan în scrisoarea citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.