Mugur Isărescu, „Mințenia Pământului”

Circa 200 de oameni cu credite în franci elvețieni au protestat duminică în Capitală solicitând o lege pentru conversia creditelor. Manifestația a început în fața sediului Guvernului și a continuat la sediul BNR, unde protestatarii au lăsat coroane de flori și mesaje.

Avocatul Gheorghe Piperea a postat pe contul său de Facebook două imagini de la protestul debitorilor, una dintre acestea înfățișându-l pe Mugur Isărescu.

„De la protestul debitorilor. Un photoshop reușit… Donațiile nu vor fi mai mari de 5 bani și nici mai multe de 500”, a scris Piperea pe Facebook atașând imaginea cu o pancardă cu Isărescu, unde acesta este numit „Mințenia Pământului”.

Cea de-a doua imagine de la protest, cu o coroană depusă de manifestanți la BNR, este explicată astfel de avocat: „Coroana e pentru cei care au plecat din această lume unde erau sclavi. Sacul e pentru salariile pe care vătafii acelor stăpâni de sclavi nu erau pregătiți să ni le dezvăluie, căci erau cinic de mari în raport cu lanțurile în care sunt ținuți debitorii ruinați de bănci. Ușa intimidantă din fier forjat e de la BNR”.

Fotografia postată de Gheorghe Piperea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.