×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 6 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 27 mai 2017, 20:29
EUR (€)
+0.0077 ↗
4.5573 RON
USD ($)
+0.0108 ↗
4.0641 RON
• • •
Scandalul vorbelor scăpate continuă
Nume greu al tenisului mondial sare în apărarea lui Ilie Năstase
Ilie Năstase este apărat după vorbele scăpate
Ilie Năstase este apărat după vorbele scăpate

Marele campion german Boris Becker a sărit în apărarea lui Ilie Năstase în scandalul în care acesta este acuzat de rasism după o remarcă în legătură cu culoarea pe care o va avea viitorul copil al Serenei Williams, scandal ce a dus la suspendarea fostului mare jucător de tenis din România de către Federația Internațională de Tenis, conform b1TV.

"Să vedem ce culoare va avea. Ciocolată cu lapte?" a fost remarca lui Ilie Năstase.

Liviu StanPublicat Vineri, 19 mai 2017
5891
 | 8
 | 6
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Ileana Rollason
+6
Si presa româna-i de vina, si-a scalpat o glorie, unul din putinele nume care i-au adus României, si-n bine, decenii la rand, numele pe primele pagini ale ziarelor. @Chavez : esti mai bine informat decât "ziaristii", si-anume ca, din "corectitudine politica" e interzis, astazi, de-a vorbi de rasismul anti-alb, de discriminarea anti-alb. "Huckleberry Finn" a riscat foarte serios, de-altminteri, de-a fi interzis, din cauza lui "nigger" Jim, adica a felului obisnuit de-a vorbi-n SUA în secolul al XIX lea.
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Chavez
+11
S-a întâmplat în 1997, la US Open,la un meci Irina Spîrlea – Venus Williams, la una dintre pauze, cele două jucătoare s-au ciocnit, niciuna nedorind să-i facă loc celeilalte să treacă spre scaunul de odihnă. După acel meci, tatăl surorilor Williams a declarat despre jucătoarea română că e „un curcan alb şi urât“.
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Grig
+11
Ilie Nastase nu trebuie sa-si ceara scuze de la nimeni. Afirmatiile sa nu au fost nici rasiste, nici sexiste, s-a revoltat doar impotriva unor arbitri imbecili si incompetenti!!! Iar daca in loc sa spuna "ciocolata cu lapte" spunea "portocaliu cu verde", atunci ce era ??? Dar atunci cand tenismana noastra Irina Begu a fost facuta in gura mare "tiganca" in timpul unui meci cu o jucatoare franceza, atunci nu a sarit nimeni ca acum!
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Anonim @ Grig
+11
Irina Begu a fost facuta mult mai urit decit 'tiganca' dar totul s-a musamalizat prompt. Nastase a facut in privat acel comentariu care nici nu e jignitor in esenta. 'Ciocolata cu lapte' nu e nici 'cioara', nici 'negroteica' nici orice alt cuvint depreciativ. Cum si de ce acel comentariu, facut in limba romana catre cineva din apropiere, a fost adus imediat la cunostinta lumii intregi dar arbitrajul incorect si fitele jucatoarei Konta au fost trecute sub tacere?
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Anonim
+9
Iata ca imaginea lui Nastase nu este chiar praf , asa cum tot comenteaza cineva la orice articol despe acel incident petrecut la Constanta.
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Ted @ Anonim
0
Ai dreptate,chiar daca unii din presa noastra vor asta(si nu numai) !
Publicat Miercuri, 24 mai 2017
+Răspunde
Recomandate
„Ni s-a tot indus că suntem proști”
Publicat acum 8 ore şi 48 minute
Mai tari ca nemții la ajutoare sociale
Publicat acum 12 ore şi 25 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Subiectele zilei
8 articole/ Actualizat Miercuri, 10 mai 2017
alarm off
Cronica din Berceni
8 articole/ Actualizat Duminică, 21 mai 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
20 articole/ Actualizat Duminică, 30 aprilie 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
5 articole/ Actualizat Duminică, 07 mai 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
121 articole/ Actualizat Joi, 25 mai 2017
Ioan Buduca

Ceea ce face scandalul SIPA nu este o stricăciune, ci o aparentă diversiune: scoate din atenţia mediatică anchetele privind implicarea politică a Codruţei Kovesi din noaptea de 6 spre 7 decembrie 2009.

Ioan BuducaPublicat acum 52 minute