Ofertă pentru clienţii Volksbank cu credite în CHF

Oferta pentru clienţii Volksbank România cu împrumuturi în franci elveţieni, care constă în returnări de comisioane şi reduceri pentru aproximativ 18.300 de persoane, este valabilă în perioada 4 mai – 31 iulie în peste 100 dintre sediile VBRO din ţară, iar lista cu acestea poate fi consultată pe siteul Volksbank România, arată un comunicat al Băncii Transilvania citat de Bursa.ro.

Programul unităţilor, în vederea conversiei, este următorul: luni, miercuri, vineri, de la ora 9:00 la 17:00, iar marţi şi joi acesta este prelungit, de la 9:00 la 19:00.

Costurile notariale legate de operaţiunea de conversie sunt suportate de Volksbank România. În cazul în care situaţia juridică a imobilului a suferit modificări faţă de momentul constituirii sau sunt necesare procuri speciale de reprezentare şi/sau operaţiuni de succesiune şi/sau partaj, costurile sunt în sarcina clienţilor.

A fost stopată încasarea comisionului de risc pentru clienţii Volksbank România cu credite în CHF, euro şi lei. Decizia BT are efect pozitiv asupra a aproximativ 33.000 de persoane, potrivit sursei citate.

Începând dcu 4 mai, clienţii Volksbank România vor fi contactaţi telefonic şi invitaţi la o întâlnire, la unul dintre sediile VBRO ales de aceştia. Vor avea prioritate clienţii care, „în ciuda greutăţilor generate de creşterea cursului CHF din ultimii ani, au rămas buni platnici”, mai arată BT.

La întâlnirea de la Volksbank România cu echipa mixtă BT – VBRO sunt prezentate detaliile ofertei, şi anume: totalul reducerilor; noul sold al creditului ca urmare a aplicării reducerilor; noua sumă lunară de plată; etapele care trebuie urmate pentru ca un client al Volksbank România să devină client al Băncii Transilvania.

Clienţii au la dispoziţie o perioadă de minim 15 zile pentru a lua decizia de acceptare a conversiei iar programarea pentru semnarea efectivă a documentelor se face după acceptarea ofertei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.