Ponta, în ședința PSD: ”Trebuie să fie colegi care să-şi asume nişte responsabilităţi”

Premierul Victor Ponta le-a prezentat liderilor PSD, joi, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv, planul pentru menţinerea la guvernare a PSD şi restructurarea guvernamentală, menţionând în finalul primei luări de poziţie că ”trebuie să fie colegi care să-şi asume ”nişte responsabilităţi”.

Surse din conducerea PSD au declarat pentru Mediafax că Victor Ponta a susţinut în prima sa luare de poziţie în Comitetul Executiv un plan politic pentru perioada următoare, care porneşte de la menţinerea la guvernare a partidului. Acesta implică restructurarea guvernamentală anunţată şi preluarea în poziţii ministeriale a reprezentanţilor partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

De asemenea, la finalul luării de poziţie din CExN, premierul a susţinut referitor la pierderea alegerilor prezidenţiale: ”trebuie să fie colegi care să-şi asume nişte responsabilităţi”.

Personal, Ponta nu a indicat numele persoanelor responsabile la care a făcut referire.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.