„Profeţiile” lui Vanghelie privind conducerea PSD

Marian Vanghelie a declarat pentru News.ro că Victor Ponta are toate şansele să revină în fruntea PSD, aducând ca prim argument modul prost în care Liviu Dragea a condus partidul până în acest moment.

Astfel, Vanghelie spune că Dragnea nu este un lider şi că acesta nu există nici în sondaje, nici în grad de încredere.

”Ştiţi ce se întâmplă? Nu sunt nici fanul lui Victor Ponta, dar pe cât de prost a condus Dragnea PSD, Victor Ponta are mari şanse să revină la conducerea partidului numai datorită faptului că Dragnea nu există nici în sondaje, nici în grad de încredere, în nimic. Dragnea nu e nici lider, nu există nici măcar părerea lui. Părerea lui e părerea statului de drept. Pentru ce ne mai trebuie funcţie la PSD?

Putem să vedem părerea statului de drept şi ştim că e părerea domnului Dragnea. Din acest punct de vedere cred că îşi recâştigă teren în interiorul partidului Victor Ponta, cu toate că sunt – am vorbit cu ei, cu colegii – nu ştiu dacă aţi văzut, la lansarea mea ştiam că îl dă afară pe Zgonea – sunt mulţi încă care nu au uitat ceea ce a fost şi Victor Ponta, dar totuşi uitându-se la domnul Dragnea fac termen de comparaţie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.