Protest la Palatul Cotroceni

Zeci de militari disponibilizaţi, reprezentanţi ai filialelor din Bucureşti şi Ilfov, au protestat luni în faţa Palatului Cotroceni.

Manifestanţii au cerut demisia lui Traian Băsescu şi a Guvernului şi organizarea de alegeri anticipate.

De asemenea, protestatarii și-au manifestat susținerea față de ofițerul Alexandru Gheorghe, trecut în rezervă după ce a protestat în Piața Universității.

Preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere, Mircea Dogaru, a declarat militarii cer demisia lui Băsescu din cauza situației din țară, iar în ce privește Guvernul Ungureanu acesta a afirmat că este „infinit mai rău decât Guvernul Boc”, singura soluție fiind organizarea de alegeri anticipate.

Mitingul de astăzi de la Cotroceni a fostautorizat. Protestatarii au anunțat că se vor alătura în această seară manifestanților de la Universitate.

Militarii au protestat și în luna ianuarie atât la Palatul Cotroceni, cât și la Palatul Victoria, dar și la sediul TVR.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.