PSD și-a ales președintele cu 97 la sută din voturi

Articolul Au votat 85,8% dintre membri: Dragnea, ales președinte PSD cu 97% din voturi a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

Nando
0
Procentul asta de 97% in favorea unui condamnat penal arata ce fel de oameni sunt in psd. Sa ne mai miram atunci ca psd are atatia membri de vaza prin puscarii si aresturi sau in urmarire penala? Daca 97% dintre membrii unui partid sunt de acord sa fie condusi de un viitor detinut, inseamna ca e un partid al hotilor si escrocilor. Valer Marian scria prin Cotidianul ca psd a ajuns un partid condus de repetenti. Dar, votandu-l pe dragnea, condamnat deja la 1 an de inchisoare cu suspendare, psd-ul este un partid de repetenti si la capitolul simt moral si cinste. Cum naiba sa fim guvernati de un asemenea „cuib de hoti”? pcr avea inainte de ’89 aproape 4 milioane de membri. psd, urmasul in linie dreapta al pcr, are doar juma de milion. Cum s-a juns la cifra asta? O buna parte din fostii membri pcr au plecat din lumea asta cu picioarele inainte. O anumita cota din membrii pcr au fost repartizati pe la noile partide, gen partidul agrar, prm-ul lui vadim, punr-ul lui funar, ecologisti, partidul liber schimbist. Nu putini au fost indemnati sa se inscrie in partidele istorice(pnt, pnl, psdr), pentru a le eroda din interior. Iata ca psd isi pastreaza identitatea de stanga comunista, cu candidat unic. Si mai are si pretentia sa le zica alegeri. psd-istii au avut de ales ieri intre dragnea si nimic. L-au ales pe dragnea, adica ceva mai mult decat nimic ha ha ha!
Publicat acum 19 minute
+Răspunde
Gogu
+1
Dragnea vrea ce vor stapanii.
Publicat acum 24 minute
+Răspunde
Santa Klaus
-2
In tot raul si cava bine. Dragnea vrea regionalizare si autonomie, deci e constient de ce trebuie sa fie calea de urmat pentru romania de acum inainte.
Publicat acum o oră şi 3 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.