Rănite, după ce o centrală termică pe lemne a explodat

O centrală termică dintr-un bar din comuna Şanţ, Bistriţa Năsăud, a explodat după ce două angajate ar fi încercat să o regleze, potrivit stiritvr.ro.

Cele două femei au fost rănite după explozie. O tânără de 30 de ani a suferit arsuri usoare, iar cealaltă victimă, o femeie de 41 de ani, are răni grave, ajungând la spital cu arsuri provocate de apa fierbinte de la centrală.

Cel care i-a acordat primul ajutor a fost medicul de familie din sat.

Cealaltă femeie are arsuri pe o suprafaţă de 5% din corp. Explozia s-ar fi produs când femeile au încercat să regleze centrala, care încălzea prea tare apa.

Poliţia şi Inpectoratul Teritorial de Muncă au demarat o anchetă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.