Restricțiile de trafic dispuse pentru parada de Ziua Națională

Brigada Rutieră București a anunțat că va dispune măsuri de fluidizare și restricționare a traficului rutier, în contextul paradei militare organizate cu ocazia Zilei Naționale a României.

Astfel, în perioada 27.11.2015, ora 22:00 — 01.12.2015, ora 15:00, se interzice parcarea și staționarea voluntară a autovehiculelor, pe Bd. Națiunile Unite, de la Str. B.P. Hașdeu, până la Piața Națiunile Unite, Str. Izvor și Bd. Libertății, între Splaiul Independenței și Rond Coșbuc, pe ambele părți, inclusiv bretelele din Piața Constituției (cele dinspre Parchet și Ministerul de Finanțe), se arată într-un comunicat transmis de DGPMB.

În perioada 30.11.2015, ora 08:30 — 01.12.2015, ora 16:00, va fi restricționat traficul pe pe Bd. Libertății, benzile I și II de circulație, între Bd. Națiunile Unite și Cal. 13 Septembrie, sensul dinspre Splaiul Independenței către Piața Regina Maria.

În zilele de 29.11.2015, respectiv 01.12.2015 (Ziua Națională a României), între orele 05:00 — 15:00, se vor impune restricții de trafic, după cum urmează:

* Calea 13 Septembrie, de la intersecția bd. Tudor Vladimirescu până la bd. Libertății;

* Str. Izvor de la str. B.P. Hașdeu, până la Piața Arsenalului;

* Str. B.P. Hașdeu, între str. Izvor și Splaiul Independenței;

* Splaiul Independenței, de la Piața Operei până la podul Națiunile Unite, sensul către Piața Unirii;

* Bd. Unirii, intersecția cu bd. I.C. Brătianu până la Piața Constituției;

* Bd. Națiunile Unite;

* Bd. Regina Maria, între bd. Unirii și Piața Regina Maria;

* Bd. George Coșbuc, de la intersecția cu bd. Tudor Vladimirescu, până la Piața Regina Maria;

* Calea Rahovei, între bd. Libertății și bd. George Coșbuc.

Rute ocolitoare recomandate:

* Calea 13 Septembrie — Șos. Panduri — str. Dr. Rainer — bd. Eroilor — str. Știrbei Vodă — Calea Victoriei;

* Calea 13 Septembrie — Șos. Panduri — str. Dr. Rainer — bd. Eroilor — str. Știrbei Vodă — str. Berzei — str. Buzești — Piața Victoriei;

* Calea Rahovei — str. Progresului — str. C-tin Istrate — bd. Mărășești — bd. Dimitrie Cantemir — Piața Unirii;

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.