Rogozin: „Tancurile nu au nevoie de vize”

Vice-premierul rus, Dmitri Rogozin, a comentat sancțiunile occidentului impuse Rusiei, spunând că „Tancurile nu au nevoie de vize”. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la postul rus de televiziune Rossia 1, transmite agenția rusă RIA Novosti.

Relațiile dintre Rusia și Occident s-au înrăutățit pe fundalul situației din Ucraina. La sfârșitul lunii iulie anul trecut, UE și SUA au trecut de la sancțiuni contra anumitor persoane și companii, la măsuri contra unor sectoare întregi din economia rusă. Drept răspuns Rusia a limitat importul produselor din țările care au introdus sancțiuni contra Rusiei – SUA, țările Uniunii Europene, Canada, Australia și Norvegia.
Dmitri Rogozin este în lista politicienilor ruși cu restricții de călătorie în Uniunea Europeană, din martie 2014. În pofida acestei decizii, în aprilie, Rogozin a debarcat pe arhipelagul Svalbard, teritoriu norvegian.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.