S-a ales cu dosar penal după ce a împuşcat un câine

Un bărbat din Constanţa s-a ales cu dosar penal după ce, vineri, a împuşcat un câine în timp ce se afla la o vânătoare organizată legal.

La numărul unic 112 s-a primit o sesizare potrivit căreia un câine a fost omorât prin împuşcare la ieşirea din Constanţa către Valu lui Traian, în curtea unei reprezentanţe auto.

Din primele informaţii a rezultat că animalul ar fi fost împuşcat de persoane care participau la o vânătoare de păsări pe un câmp din zona respectivă.

Ulterior, a fost identificat şi suspectul, care a fost condus la audieri, oamenii legii stabilind că acesta a participat la o partidă de vânătoare de păsări organizată legal, iar arma de vânătoare cu care ar fi împuşcat câinele era deţinută legal de bărbat.

Arma a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru uz de armă fără drept.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.