„Stejarii” au învins Canada

Cupa Mondială de Rugby. Echipa României a învins formația Canadei, cu scorul de 17-15 (0-8), după o revenire de senzație, marți seara, la Leicester, în al treilea joc al ”stejarilor” în Grupa D a Cupei Mondiale 2015 din Anglia și Țara Galilor. Este cea mai mare revenire din istoria Cupei Mondiale de Rugby.

Cupa Mondială de Rugby. Pentru România au marcat Mihai Macovei (două eseuri) şi Florin Vlaicu (două transformări, o lovitură de penalitate).

Pentru Canada au înscris Gordon McRorie (o lovitură de pedeapsă), DTH Van Der Merwe (un eseu), Jeff Hassler (un eseu) şi Nathan Hirayama (transformare), scrie mediafax.ro.

Pentru că au pierdut la doar două puncte diferenţă, canadienii vor primi punctul bonus defensiv.

În ultimul meci, România va întâlni Italia, duminică, de la ora 16.30, la Exeter.

În primul meci din grupă, România a fost învinsă de Franţa, scor 38-11, iar în cel de-al doilea a fost întrecută de Irlanda, scor 44-10.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.