Tecău: Ne bucurăm că am obținut acest loc 1

După câștigarea Turneului Campionilor în proba de dublu alături de Jean-Julien Rojer, Horia Tecău a ajuns luni noapte în România. Horia Tecău împreună cu partenerul său de joc, Rojer, sunt lideri în clasamentul anului 2015 la dublu și vor să continue colaborarea și în 2016, când îți doresc să mai câștige un turneul de Mare Șlem.

„E emoționant să joc împotriva lui Florin, mai ales o finală. Ne dorim să jucăm cât mai multe finale de acum înainte. Ne cunoaștem de mult timp, suntem și prieteni, normal că nu sunt meciuri normale pentru mine. El a progresat foarte mult în ultima perioadă, a ajuns un jucător foarte valoros.

Eu și Rojer am fost foarte concentrați să jucăm după cum ne stabilisem tactica. Am încercat să nu lăsăm ca nervii să ne schimbe jocul. După ce am câștigat Wimbledonul, a fost visul nostru să terminăm anul pe locul 1. Speram să îl realizăm mai repede, să nu depindem de Londra. Am încercat să ne vedem de joc, de forma fizică, iar aceste aspecte să ne motiveze doar”, a spus Horia Tecău la Aeroportul Henri Coandă, conform GSP.

Tecău a vorbit și despre planurile pe care le are anul viitor.

„Urmează alte etape. Anul viitor avem alte obiective și alte lucruri pe care vrem să le realizăm. Urmează o perioadă de vacanță, de odihnă. Abia în perioada de pregătire vom vorbi despre lucrurile pe care vrem să le rezolvăm”, a declarat Tecău.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.