Topul apariţiilor media ale prezidenţiabililor

Victor Ponta se menţine pe primul loc în topul apariţiilor în media, urmat de Klaus Iohannis, în scădere, în timp ce Călin Popescu Tăriceanu trece pe locul al patrulea după ce şi-a înjumătăţit numărul de apariţii, locul al treilea revenindu-i Elenei Udrea, indică o analiză Mediafax Monitorizare.

Analiza, realizată în perioada 15 – 21 septembrie, a vizat 150 de titluri din presa centrală, jurnalele de ştiri a 13 posturi TV şi a opt posturi de radio şi 1.287 de site-uri şi 11 candidaţi – Victor Ponta, Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu, Elena Udrea, Monica Macovei, Dan Diaconescu, Kelemen Hunor, Ioan Ghise, Gheorghe Funar, William Brânză şi Szilagy Zsolt.

Ponta rămâne pe primul loc în top, cu un total de 13.888 de apariţii, în creştere uşoară faţă de săptămâna trecută, când a avut 13.436 de apariţii. Cele mai multe, 12.583, au fost pe site-uri, 780 la TV, 206 la radio şi 319 în presa scrisă centrală.

Pe poziţia a doua se află în continuare Klaus Iohannis, deşi a înregistrat o scădere cu aproape 1.000 a numărului de menţiuni, scăderea fiind atât pe site-uri, cât şi la TV şi la radio. Din cele 4.760 de apariţii ale sale, 4.307 au fost pe site-uri, 307 la TV, 45 au fost la radio şi 101 în presa scrisă.

Deşi în uşoară scădere, Elena Udrea trece pe locul al treilea în top, surclasându-l pe Călin Popescu Tăriceanu, ale cărui apariţii au scăzut la jumătate faţă de săptămâna 8-14 septembrie.

Detalii, pe MEDIAFAX.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.