Tragedie rutieră în județul Galați

Un copil de șase ani și-a pierdut viața, iar fratele său geamăn a ajuns în stare gravă la spital după ce au fost loviţi de un microbuz. Accidentul de circulație s-a produs în satul Odaia Manolache, din judeţul Galaţi. Cei doi copii s-ar fi agățat de spatele microbuzului, fără ca șoferul să observe.

”Un bărbat de 34 de ani a efectuat o manevră de mers înapoi cu microbuzul pe un drum comunal din Odaia Manolache, moment în care a accidentat mortal un copil de şase ani şi un alt minor, de aceeaşi vârstă. Copilul rănit a fost transportat la Spitalul de Copii din Galaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, Aurelian Ropotan.

Șoferul spune că pur şi simplu nu a putut evita accidentul deoarece nu a văzut copii care erau în spatele maşinii, agăţaţi de bară. Oameni din sat acuză că părinţii nu îşi prea supravegheau copii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.