Traian Băsescu participă la lucrările Consiliului European

Traian Băsescu participă, joi şi vineri, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European, la reuniunea Grupului de la Vişegrad+România+Bulgaria şi la lucrările Consiliului European, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele va susţine joi, la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” din Otopeni, o declaraţie de presă, apoi va pleca spre Bruxelles, unde va participa, de la ora 14.00 (ora României), Bruxelles la Summitul Partidului Popular European.

De la ora ora 17.00 (ora României), Traian Băsescu participă la reuniunea Grupului de la Vişegrad+România+Bulgaria în perspectiva pregătirii Consiliului European, apoi la reuniunea Consiliului European cu preşedintele Parlamentului European.

După fotografia de familie, şeful statului va participa la prima sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, iar seara va lua parte la dineul de lucru separat al şefilor de stat şi de guvern din statele membre ale Uniunii Europene.

Vineri dimineaţă, preşedintele are programată participarea la a doua sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, iar la final, în jurul orei 13.15 (ora României) va susţine o declaraţie de presă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.