×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 6 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 05:01
EUR (€)
+0.0008 ↗
4.5990 RON
USD ($)
-0.0119 ↘
3.8373 RON
• • •
Despre modificările legilor justiției
Tudose: Nu va fi o OUG "noaptea, ca hoții", va fi ziua

Modificările legilor justiției vor fi trimise către Parlament spre aprobare și nu vor fi adoptate printr-o ordonanță de urgență "noaptea, ca hoții", a declarat miercuri premierul Mihai Tudose.

Tudose a făcut referire la unul dintre sloganurile protestatarilor față de Ordonanța 13, la începutul anului. "Nu va fi o ordonanță de urgență sau altceva 'noaptea, ca hoții', va fi ziua, la prânz și trimis către Parlament, nu adoptat", a afirmat șeful Guvernului, la Antena 3.

El a subliniat că propunerile de modificare a legilor justiției, prezentate de ministrul Tudorel Toader, sunt "o sinteză a propunerilor venite din partea tuturor organismelor posibile, a tuturor actorilor din acest joc".

"Forul suprem democratic al oricărei țări — acolo va fi luată decizia în România", a punctat el, adăugând că un episod precum cel al Ordonanței 13 nu mai este posibil. "Am promis și vă spun — și e și decizia politică a coaliției — că nu mai facem așa ceva. Și nu mai facem", a spus Tudose.

El a vorbit și despre consultările ministrului Toader anterioare propunerilor de modificări ale legilor justiției, dar și despre reacțiile negative la aceste propuneri.

"Domnul Toader s-a consultat cu cam toată lumea. A fost la Bruxelles, a explicat. Și aici a fost un joc. A apărut un comunicat din partea Comisiei Europene care îl făcea țăndări și ne făcea pe toți. După aia, a venit un comunicat de la Bruxelles care spunea că 'Domne, de fapt nu e al Bruxelles-ului, e al agenției din România, pe care doamna l-a dat ca și cum ar fi de-acolo'. O nebunie. Se dovedește încă o dată că românii sunt cei mai mari adversari ai României, mai ales în ceea ce privește relațiile externe", a afirmat Tudose.

De asemenea, șeful Guvernului a vorbit și despre reacțiile unor ambasade de la București față de respectivele modificări.

"Au fost două întâlniri ale ministrului Toader cu ambasadele respective. Comunicatul de presă comun, de exemplu, al ministrului Toader cu Ambasada americană mi se pare destul de soft", a spus premierul.

Tudose a menționat și parcursul pe care îl vor urma respectivele propuneri de modificare a legilor justiției.

"Domnul Toader a trimis materialul la CSM. Când va veni și materialul de la CSM, avizat, neavizat, cu propuneri, fără propuneri, eu voi pune capitolul propuneri în discuția guvernamentală", a punctat șeful Guvernului, adăugând că ulterior proiectul actului normativ va fi transmis Parlamentului.

Rareş ConstantinescuPublicat Joi, 07 septembrie 2017
1147
 | 5
 | 10
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
ce panarame...
-1
"forumul suprem democratic" este pesede, adica dragnea.
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
HI HI HI
-2
"Va fi ziua" , s-au desteptat HOTII ...
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
adevarul
0
dupa cum il lasati singuri in fata uraganului ”rezist” din tv, presa si fb, fiindca cei cu dosare penale n-au curajul si puterea sa-l apere in privinta proiectelor, sapat de subalternii sai de teama inlocuirii, i-e teama sa nu aiba soarta lui iordache si iug 13 declarata constitutionala, dar retrasa de grindeanuet dragnea???
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
lili
-7
Nu pot intelege cum a suportat aseara Mihai Gadea sa discute cu acest bascalios habarnist numit M. Tudose. Dupa vreo 1/2 de ora eu nu am mai rezistat. Pana si Ponta era mai suportabil decat acest habarnsit bascalios. La intrebari CONCRETE si care chiar conteaza pentru Viata cetatenilor acestei Tari, Tudose raspundea INVARIABIL asa! Gadea: Romania are de ani de zile probleme cu constructia de Autostrazi, Spitale, Scoli, vedem asta...Cum veti face Dvs sa construiti toate astea?! TUDOSE: Cu determinare, dle Gadea, cu determinare, suntem o echipa, am vorbit despre asta si cu dl presedinte L. Dragnea"! Socant! Gadea revenea apoi de cateva ori pe subiect doar-doar o spune CEVA Concret acest premier Tudose! Nici vorba! Tudose ii dadea cu "determinarea", cu "echipa", cu Banii care se revarsa peste Ciorapii Ministerului de Finante(Tudose NU suporta Bancile!), cu Economia care "duduie" dar care NU suporta Programul de guvernare din care NU prea a mai ramas NIMIC decat promisiunile uitate din PIXul lui Dragnea! Si ca Umilinta la adresa privitorilor sa fie MAXIMA, Tudose a pomenit celebra VIRGULA(!!), DA, chiar asa! A spus ca Programul nostru va fi pus in Aplicare la Virgula, cum am promis! Jur ca asa a spus, gasiti in Emisiunea lui Mihai Gadea pe site-ul Antena 3! Rog un sustinator de PSD sa-mi explice CUM vede el Indeplinirea la Virgula a Prgramului lui Dragnea, cand DEJA muuuulte Masuri au fost "Discutate si Uitate" dupa cum s-a Exprimat Chiar Mihai Tudose cu celebra Taxa de Solidaritate! Sau cu Impozitul pe Cifra de Afaceri, ambele "idei" geniale ale penalului Darius Valcov! Unde-i VIRGULA lui Tudose si Dragnea, oameni buni?! cautati pe site-ul Antena 3 sa vedeti emisiunea, merita sa vedeti de ce COLAPSul e calea pe care merge Romania. Dragnea s-a exprimat perfect! In 27 de ani PSD nu a avut un asemenea Guvern si Premier INCOMPETENT si PERICULOS pentru soarta Romaniei.
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
Țăranul @ lili
+7
Taci tu ... ! De cînd privești tu emisiunile de la A3 ... ? Parcă aveai greață la văzul postului A3 ... ? Dar ... , e o vorbă ... ,, cînd e ordin , cu plăcere ... ''
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
prunarea @ lili
+7
@lili? esti bulaesi?? ce interese ai?? mars la carte, nu la politizarea justitiei!
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
Nas'ty
-4
Sa intzelegem corect, va fi ziua dar tot ca ...hotzii!
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
lili @ Nas'ty
+5
Hotu-i hot si ziua si noaptea!!!
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
Platitor de taxe pentru puturosi
-4
Nea Tudo si mai nu stiu cum, nume de ametit. Nu te duci tu frumusel inapoi in santul din fata carciumii brailiene? Si sa ne lasi in pace sa evoluam, nu de alta, dar nu vrem sa fim maimute, care batatoresc pamantul din jurul copacilor.
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
unu
-4
care-i problema? voi stiti sa furati si ziua. singurul lucru care merge in guvernarea asta este incalecarea justitiei.
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
Recomandate
Tun cu indemnizația de artist
Publicat acum 21 ore şi un minut
Tudose trage din nou de urechi Enel
Publicat acum 13 ore şi 52 minute
Ziariștii acoperiți, în pericol
Publicat acum 10 ore şi 30 minute
Trump: Un regim depravat, bandă de criminali!
Publicat acum 11 ore şi 7 minute
Lovitură pentru fumători
Publicat acum 15 ore şi 53 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
Ioan Buduca

După ce au apărut ziarele, a fost posibilă manipularea în masă, prin propagandă ideologică. După ce au apărut televiziunile, propaganda prin ideologie s-a transformat în propagandă de tip publicitar.

Ioan BuducaPublicat acum 9 ore şi 18 minute