Udrea: Alianța PNL-PDL, un proiect pornit ca să acopere eșecul în alegeri al celor două partide

Președintele PMP, Elena Udrea, a afirmat vineri seară, la Ploiești, că alianța dintre PNL și PDL este un proiect pornit pentru a acoperi eșecul de la alegeri al celor două partide.

„E un proiect al unor lideri, că nu este un proiect al unor partide, care a pornit ca să acopere eșecul în alegeri atât al PNL, cât și al PDL. S-a raliat după aceea și Forța Civică ce a reușit să ia doar 2%. Din acest punct de vedere, nu e treaba Mișcării Populare”, a declarat Elena Udrea, potrivit Agerpres.

Aceasta a mai precizat că alianța nu este un proiect politic solid, în condițiile în care există nemulțumiri în cele două tabere.

„Încearcă să facă o nouă construcție politică, dar am văzut că au plecat vreo 30 de parlamentari de la PNL, vedem că la PDL există nemulțumiri la baza partidului legat de faptul că PDL va dispărea începând cu decizia de mâine, deci nu este un proiect politic solid”, a susținut Elena Udrea.

În context, ea a spus că proiectul PMP este unul „diferit”, PMP vrând să fie „motorul care va demara reforma clasei politice din interiorul acesteia”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.