Udrea: Oamenii din SRI stau în spatele unor afaceri

Elena Udrea a lansat un atac la SRI luni seară, la B1 TV, după ce serviciul a anunțat că a trimis circa 100 de informări, inclusiv pe chestiuni legate de fenomenul infecţiilor nosocomiale, în ultimii cinci ani.

„Nu au trimis (informări – n.r.) acolo unde ar fi fost normal să trimită. Trebuia să trimită acolo unde trimit de obicei, adică la DNA. Ca dovadă, cei care trebuiau să fie informați nu au fost informați, vedem reacțiile celor care au răspuns la comunicatul SRI. Există interese majore în spatele acestor afaceri care se derulează în spitale, există protecție la nivel foarte înalt”, a spus Udrea, citată de site-ul televiziunii.

„Sunt convinsă că oamenii din SRI stau în spatele unor afaceri și, când vine momentul, îi execută pe unii și îi bagă pe alții în față. Probabil că au trimis informări către unii, dar nu către cei care spun că au trimis pentru că acei oameni au negat”, a adăugat aceasta.

„Problema este de a-i trimite prim-ministrului doar dacă constați că din Guvern cineva este amestecat în povestea asta. De ce să trimiți altfel decât cu caracter informativ? De ce nu trimiți la Parchetul General, la DNA, la DIICOT, unde consideri că trebuie? Dacă tot te implici în justiție, de ce nu te implici tot timpul și te implici doar când îți convine ție?”, a continuat Udrea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.