Un urs la plimbare pe acoperișurile din Sibiu (Video/Foto)

Polițiști, jandarmi, Poliția locală și angajați de la Zoo au împânzit miercuri dimineață zona centrală a Sibiului, în încercarea de a găsi un urs care a fost văzut în oraș, în zona Hotelului Ibis.

Update: Ursul din centrul Sibiului a fost împușcat. Ursul a fost împușcat de vânători, după ce animalul a fugit dincolo de Cibin, ajungând pe strada Lungă, anunță presa locală. Poliția a confirmat informația.

„Ursul a fost prins pe strada Lungă, în curtea unei fabrici. S-a încercat împușcarea cu tranchilizante, fără succes. A fost împușcat cu o armă de vânătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

Animalul a alergat câteva ore pe străzile din oraș. Pentru câteva clipe a ajuns să urce pe acoperișuri, după care s-a întors. Nicio persoană nu a fost rănită.

Video/Foto șocant: turnulsfatului.ro

urs-impuscat

20161012_081330

„În municipiul Sibiu, zona Ibis, Someșului, se semnalează prezența unui urs în libertate. Zona este împânzită de polițiști, jandarmi, poliție locală, pentru a găsi animalul. Nu este o semnalare falsă! Recomandăm evitarea zonei. Vă rog să publicați pe orice cale pentru a preveni populația. Perimetru posibil: între Calea Dumbrăvii și Hotel Ramada”, a anunțat anterior IPJ Sibiu.

În urmă cu doi ani, doi pui de urși au fost văzuți, de asemenea, prin Sibiu. La începutul lunii aprilie 2015, sibienii aflaţi în drum spre serviciu, au anunțat la 112 că la primele ore ale dimineţii, s-au întâlnit pe stradă cu doi pui de urs, relatează turnulsfatului.ro. Unul a fost văzut pentru o perioadă scurtă de timp, iar al doilea s-a mai plimbat ore bune prin oraș. După ce a fugit prin tot orașul speriat de forfota acestuia, puiul de urs care a ajuns în Sibiu s-a ascuns într-o pivniță de pe strada Moara de Scoarță. A fost împușcat în cele din urmă cu o pușcă cu tranchilizante și transportat la Grădina Zoologică.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.