Zi cu emoții pentru Simona Halep

Simona Halep joacă joi, de la ora 18.00, cu cehoaica Lucia Safarova (44 WTA), în turul al doilea al US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Adversara Simonei s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, în fața Dariei Gavrilova (45 WTA), într-o oră şi 28 de minute de joc.

„O ştiu destul de bine pe Safarova. Am jucat de multe ori şi aştept un meci foarte greu. Este o jucătoare bună, dar simt că am şansa mea să câştig. Trebuie să muncesc mult şi să cred că totul va fi bine”, a spus Halep anterior.

Simona Halep a debutat la US Open, impunându-se clar, 6-0, 6-2, în faţa lui Kirsten Flipkens.

Totodată, perechea formată din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat în runda a doua a probei masculine de dublu din cadrul turneului US Open, după ce s-a impus cu 6-1, 6-3, în faţa cuplului Julian Knowle (Austria)/Florian Mayer (Germania).

În turul al doilea, Tecău şi Rojer vor juca împotriva perechii Mate Pavic /Michael Venus. Perechea româno-olandeză a fost întrecută de cuplul Mate Pavic (Croaţia)/Michael Venus (Noua Zeelandă), cu 7-6 (4), 2-6, 10-8, anul trecut în finala turneului de la Nisa.

Tecău e singurul reprezentant al României în proba masculină de dublu la US Open, Florin Mergea fiind accidentat.

De asemenea, Monica Niculescu s-a calificat în turul trei al turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, miercuri, după ce a învins-o pe Ana Bogdan cu 6-0, 6-1.

În turul al treilea Niculescu va juca cu daneza Caroline Wozniacki, care a învins-o pe rusoaica Svetlana Kuznețova, cu 6-4, 6-4. Wozniacki a câștigat toate cele șase meciuri directe cu Monica Niculescu.

Românca a avut succes și la dublu. Monica Niculescu și americanca Vania King s-a calificat, în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului US Open, după ce le-au învins cu scorul 6-2, 5-7, 7-5 pe americancele Ashley Weinhold/Caitlin Whoriskey.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.