Donald Trump: Misiune îndeplinită

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a mulțumit, pe Twitter, Franței și Marii Britanii pentru că s-au alăturat operațiunii militare împotriva Siriei și a adăugat că misiunea a fost îndeplinită cu succes.

”Un atac perfect executat. Mulțumesc Franței și Marii Britanii pentru înțelepciunea și pentru puterea Armatelor sale. Nu puteam să avem un rezultat mai bun. Misiune îndeplinită”, a scris Trump pe Twitter.

”Sunt foarte mândru de Armata noastră care va fi în curând (…) cea mai bună pe care țara noastră a avut-o vreodată. Nu va fi nimic sau nimeni nici măcar pe aproape”, a adăugat președintele american.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Constantin Dutu 1806 Articole
Author

11 Comentarii

  1. Am dubii – in primul rand, misiunea nu e asta, ci ceva mult mai infiorator. Apoi, chiar a fost indeplinita? In loc sa joace cartea fricii, ca sa mai dea o scuza celor comozi, au mers pana la capat. Iar acum toate cartile sunt pe masa!

  2. Iar au folosit ca scuza sa-si bage edit unde nu le fierbe oala, atacul cu arme chimice; asa au facut si cu Sadam Husein si ulterior s-a demonstrrat ca nu au fost arme chimice. A cercetat cineva daca chiar s-au folosit acele arme? Cine le-a folosit? Poate chiar teroristii finantati de USA. Ce treaba au ei in Siria? De ce nu-i lasa sa-si rezolve problemele singuri? Urata natie!

  3. Ca orisice presedinte american , care sa respecta , Trump , a inceput si el , razboiul lui ! Macar unul ! Se puteau gasi si altfel de solutii pentru pedepsirea presedintelui sirian , pentru folosirea armelor chimice !

  4. I-auzi,,..”misiune”,.. Ca să vezi tupeu de borfaș. Păi cinte te-a ”insărcinat”cu misiunea asta bree ? Și acum te simți mai gras și mai ferice că ai scăpat de 120 de rachete, ai pus niște nave șă polueze și crezi in modul tâmp că nu vor mai fi gazați in lume atunci când america are cele mai mari rezerve de arme chimice… și nu vrea să renunțe la ele,.. Oare din ce considerente ??

  5. Have you noticed that whenever he is winning the war against the terrorists, and America promises to go home, Assad uses chemical weapons against innocent children in order to get the Americans to stay and bomb his own forces? It happened in March 2017 and is happening again, one year later:

    30 March 2017 – US announces it no longer wants Assad out
    https://www.reuters.com/art

    4 April 2017 – Assad gasses his own people to convince the US to bomb his own forces
    https://edition.cnn.com/201

    7 April 2017 – Assad gets what he wanted all along: US lobs bombs at his own forces
    https://www.cnbc.com/2017/0

    9 April 2017 – Total success for Assad, now the US wants regime change in Syria again https://edition.cnn.com/201
    Fast forward exactly one year:

    29 March 2018 – Trump wants to withdraw from Syria.
    https://edition.cnn.com/201

    7 April 2018 – Assad is clearly not happy about a potential US withdrawal, he wants the US to stay in Syria and bomb his own forces so he can lose the war. So he stages another chemical attack on children in order to provide the Americans with a pretext. Very logical.
    https://www.state.gov/r/pa/

    8 April 2018 – Total success for Assad: Trump brands him an animal, wants military action against Assad’s forces.
    https://twitter.com/realDon

    13 April 2018 – Trump bombs Syria
    Unless you seriously believe that Assad gasses his own people in order to try to loose the war when he is winning, then these are all false flags orchestrated by the western-backed terrorists.

    https://www.youtube.com/watch?v=HGAhLgeCUpA

    http://www.moonofalabama.org/2018/04/syria-manipulated-videos-fail-to-l…

  6. Sa moara de ciuda banksterii si celelalte ligioane daca nu e misiune indeplinita, pai ce vroiau ? Puschea pe limba, „pushta” …):

  7. Parca asa spunea acum vreo 15 ani si alt oligofren, inscris la loc de cinste in galeria „serial killer”-ilor americani ! Si el, si Blair sau B. Clinton, si alti nenorociti ca ei, care acum se plimba prin lume, dind „conferinte” pe sute de mii de dolari sau batind terenurile de golf ! Iar americanul de rind, care probabil ca a rasuflat usurat dupa ce babatia Clinton a pierdut alegerile, trebuie sa se gindeasca acum ca a scapat de dracu’ dar a dat de ta’-su !

  8. Daca vorbeste despre impactul strict mediatic intern are dreptate!
    Dar, daca se adevereste ca 70% din cele 103 rachete trase( 8 de uk) au fost distruse de sirieni cu arme vechi sovietice, gen S200, oare despre ce succes vorbim!?….apropos, clorul nu este o substanta chimica interzisa…se foloseste si la curatarea piscinelor de la Hollywood…printre alte multe intrebuintari casnice…eu pun clor cand vreau sa albesc rufele la spalat…

    • Vorbim despre propaganda RT. S-a mentionat undeva cite rachetre au lansat sirienii? In Serbia, in 1989, s-au lansat 700 de reachete ca sa distruga dosr 2 avioane. Sint sirienii oare cei mai cei dintre cei mai cei? Sa admitem ca asa a fost, 70% succes si nici o racheta siriana nu a ratat. Au ramas insa 30% care au atins obiectivele. Care sint insa resursele Siriei, depinzind exclusiv de logistica ruseasca, accesibila pe o linie foarte extinsa.

  9. Chiar nu pot sa inteleg cum o tara ca SUA poate sa aiba Presedinte un asemenea saltimbanc, farsor, mincinos, manipulator, ca TRUMP ! Macar la noi Vasilica D. este doar inculta si nepriceputa.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.